Právě vysíláme

Evropa 2 Raw: Lukas Graham má kód na nevěru a Sia je nesmrtelná královna

10. května 2024 11:41
Evropa 2 Raw: Lukas Graham má kód na nevěru a Sia je nesmrtelná královna

Evropa 2 Raw, to je Top 50 nejnovějších singlů, které právě vyšly. Poslouchej syrovou muziku, ještě než ji provaří rádia. V appce Evropy 2, na našem webu, v playlistu na Spotify a v Youradiu. Každý týden přidáváme pět nových skladeb.

Chceš konzumovat zaručeně nejčerstvější hudbu? Mít přehled o nových skladbách v momentě, kdy vyjdou? Webové rádio Evropy 2 s názvem Raw hraje ty nejnovější pecky! Každý týden pět žhavých novinek v playlistu celkem padesáti aktuálních hitů – to je Raw Evropy 2.

 

Jaké novinky představujeme tento týden?

Dua Lipa – These Walls

Britská zpěvačka Dua Lipa vydala 3. album. Zvuk desky Radical Optimism, která bezpochyby patří k nejočekávanějším titulům roku 2024, výrazně ovlivnil Kevin Parker z Tame Impala. Po úspěchu předchozí studiovky Future Nostalgia se Dua Lipa ocitla v nelehké pozici. Hity Don’t Start Now, Physical nebo Levitating definovaly směřování popové hudby po roce 2020, chválou na její adresu nešetřili posluchači ani hudební kritici. Zpěvačka za nahrávku posbírala řadu cen včetně Grammy a Brit Awards. I proto si s novinkou Radical Optimism dala na čas. Album je konečně venku a tohle je z něj další singlová ochutnávka.

Jessie Murph – Cold

19letá americká zpěvačka Jessie Murph vydává nový singl Cold. Píseň je založena na drsném kytarovém riffu zabudovaném do solidního a silného rytmu. Vokální dojem Jessie je stejný jako obvykle – umělkyně se otevírá posluchačům a bez rozpaků představuje nejupřímnější tvrdé emoce.

Lukas Graham – Cheat Code

Dánský popový zpěvák a autor megahitu 7 Years vydává nový trackem Cheat Code, který je zároveň první ochutnávkou z nadcházejícího alba. Vokály k novému singlu nahrával Lukas Graham před živým publikem v Kodani během tzv. The Recording Experience, kde vznikly základy i několika dalších písní, které se objeví na novém albu. „Myslím, že každý zná problémy s udržením šťastného a vzrušujícího života v romantickém vztahu. Já mám se svou dívkou cheat code a návod, jak udělat náš každodenní život dobrodružný,“ říká Lukas o novém singlu.

Sia feat. Chaka Khan – Immortal Queen

Fanoušci australské zpěvačky se konečně dočkali. Sia na dlouho dopředu avizovaném albu Reasonable Woman nabízí 15 písniček, v nichž se objevuje řada hostů. Kromě Kylie Minogue, Labrintha a Paris Hilton, které Sia představila na již zveřejněných singlech, je to i královna funku Chaka Khan.

Train – Long Yellow Dress

Americká kapela Train vydává nový singl Long Yellow Dress. „Měli jste někdy sen reálnější než skutečnost? Já také. Byla tam v dlouhých žlutých šatech. Znám ji? Je jasné, že ji mám najít, takže nemůžu přestat hledat. Je někde venku. Sen žije,“ říká o songu frontman kapela Pat Monahan. V neděli 28. dubna 2024 kapela nahrála svůj koncert v Royal Albert HallLondýně a záznam vystoupení vyjde letos v létě.

5 novinek pro tento týden

Evropa 2 Raw si můžeš pustit tady 👇

 

Tu nejčerstvější hudbu, která právě vyšla, najdeš
v mobilní appce Evropy 2,
na Youradio
i na Spotify.

 

Články, které by tě mohly zajímat