Právě vysíláme

Pokračování legendárních Snowboarďáků? Režisér Janák pracuje na scénáři

23. dubna 2024 11:33
Pokračování legendárních Snowboarďáků? Režisér Janák pracuje na scénáři

Pokud se řadíte mezi mileniály, film Snowborďáci určitě znáte. Od slavného českého filmu uplynulo 20 let a tehdy se jednalo o vůbec první teenagerovskou komedii.

Film natočil český režisér Karel Janák, který se v roce 2004 rozhodl do hlavních rolí obsadit mladé a neznámé herce – Jiřího Mádla a Vojtu Kotka. Snowboarďáci slavili obrovský úspěch a z obou mladíků se staly velké filmové hvězdy. JanákKotkem a Mádlem spolupracoval i dál a natočil stejně úspěšné filmy Rafťáci nebo Ro(c)k podvraťáků. A pozor, český režisér prozradil, že by rád opět s herci spolupracoval a natočil pokračování Snowboarďáků.

„Teď pracuji na scénáři, který si myslím, že je strašně vtipný, ale záleží na tom, jak se nám podaří sehnat peníze. Strašně rádi bychom točili už příští rok, tak uvidíme, jak to dopadne,“ řekl Janák pro server Extra.cz s tím, že by se nejednalo o přesné pokračování filmových Snowboarďáků, ale jednalo by se o komedii s Jirkou Mádlem a Vojtou Kotkem v duchu filmů jako jsou Snowboarďáci a Rafťáci. Zda by herci role přijali, to zůstává otázkou. Oba dva už mají za sebou velmi úspěšnou kariéru a oba jsou navíc i tátové od rodin.

Články, které by tě mohly zajímat