Právě vysíláme

Odvážíte se na nejdelší visutý most na světě?

24. dubna 2024 0:01
Odvážíte se na nejdelší visutý most na světě?

Možná vás překvapí, že ho máme u nás v Česku. Hledejte ho na Dolní Moravě. Přesněji v Horském resortu Dolní Morava, který vás nadchne naprosto jedinečnou sestavou zážitků, které byste těžko našli jinde.

 Odvažte se vykročit na Sky Bridge 721, visutou lávku v neuvěřitelné délce 721 metrů, na které se ocitnete až 95 metrů nad hlubokým údolím. Most propojuje dva horské hřebeny a potěší božskými výhledy na okolní hory. Jen kousek dál láká k návštěvě Stezka v oblacích s vyhlídkovou plošinou ve výšce 55 metrů nad zemí. A nejlepší cestou zpět do údolí je Mamutí horská dráha, na které vás čekají 3 kilometry zážitkové jízdy.

Dolní Morava má ale i něco pro ty nejmenší. Mamutíkovy zážitkové parky děti skvěle zabaví ve vodě, písku i v korunách stromů. Na první pohled vás zaujme obří mamut s výškou 13 metrů s hřištěm uvnitř. Těšit se ale můžete také na louži s dřevěnými vory, dětský lanáček, pískový svět, i lesní a vodní svět s dřevěnými domečky a skluzavkami.

 Pro ty, kteří mají vášeň pro terén, je tu Trail park s 30 kilometry tras všech úrovní, na kterých si zařádí bajkový profík i začátečník nebo rodiče s dětmi.

 A pokud se tu ubytujete, doporučujeme čtyřhvězdičkový Wellness hotel Vista přímo v srdci resortu, který je jedním z nejlepších rodinných hotelů v Česku. Příjemně vás překvapí vyhlášenými animačními programy, hernami pro děti, snídaněmi se samostatným dětským bufetem, i wellness s bazénem a saunovým světem každý den bez limitu.

Láká vás to? Tak mrkněte na www.dolnimorava.cz

 

Články, které by tě mohly zajímat