Právě vysíláme

Britney Spears drsně zkritizovala tanečnice Christiny Aguilery. Jak zpěvačka zareagovala?

14. září 2022 13:17
Britney Spears drsně zkritizovala tanečnice Christiny Aguilery. Jak zpěvačka zareagovala?

Mezi Britney a Xtinou se rozhořel další spor. Tentokrát za něj může popová princezna, která se na sociální síti ostře obula do tanečnic Christiny Aguilery.

Britney Spears používá sociální sítě k tomu, aby svobodně vyjadřovala svůj názor, ne vždy se ale setkává s pochopením. Tentokrát za své vyjádření sklidila velkou kritiku.

Britney sdílela citát připisovaný Rodneymu Dangerfieldovi, který zní: „Zjistil jsem, že existuje jen jeden způsob, jak vypadat hubeně: být obklopen tlustými lidmi.“ Výrok sám o sobě je přinejmenším zarážející, ale Spears vše ještě zhoršila vlastním přidaným popiskem o tom, že si nikdy nemohla vybírat lidi kolem sebe a že její „sebedůvěra by byla o něco lepší“, kdyby se dokázala obklopit lidmi silnějšími než ona sama.

Christina Aguilera na vystoupení obklopena svými tanečnicemi

A aby toho nebylo málo, v postu se obula i do tanečnic Christiny Aguilery„Přála bych si, abych si mohla vybrat chůvy pro své děti… své tanečníky… Myslím, že kdybych měla tanečníky Christiny Aguilery, vypadala bych extrémně štíhlá,“ napsala Spears a oheň byl na střeše.  Mnoho fanoušků zpěvačku za tento výrok zkritizovalo, odsoudilo a žádalo omluvu.

Co na to Christina Aguilera? Ta si v tichosti Spears smazala na instagramu z přátel. Spears a Aguilera mají za sebou bouřlivou minulost, v průběhu které stály často proti sobě.

Články, které by tě mohly zajímat