Právě vysíláme

Kanye West zakázal manželce sociální sítě, údajně pro její dobro

30. ledna 2024 8:10
Kanye West zakázal manželce sociální sítě, údajně pro její dobro

Rapper Kanye West je na hudební scéně kontroverzní postavičkou. Zatímco bývalé partnerce Kim Kardashian zakazoval na sociálních sítích sdílet odhalené fotografie, snímky současné manželky Biancy Censori sdílí rovnou on sám. Jak se nyní ukázalo, partnerce navíc před časem právě sítě zakázal.

Kanye West rád sdílí fotografie své manželky Biancy, často je na nich přitom zahaleno jen to nejnutnější. A tak nejen v souvislosti s tím, že bývalce Kim Kardashian podobné snímky zakazoval sdílet, schytává jeden negativní komentář za druhým. Rapper se tak rozhodl rázně zakročit a zakázal partnerce sledovat sociální sítě. Údajně pro její ochranu.

Jak ale uvádí podle Daily Mail zdroje blízké páru, činí tak West spíše proto, aby Censori co nejvíce izoloval od reality. „Vždy byla velmi aktivní na sociálních sítích. Do té doby, než si vzala Kanyeho. Přesvědčil ji, že když je teď slavná, musí zůstat pro ostatní záhadná.“

Bianca nosí to, co chce Kanye, aby měla na sobě. Chodí s ním, kam chce a dělá, co chce, protože nemá jinou volbu. Stala se jeho manželkou, a to není placená pozice. Je v pasti,“ dodal zdroj webu, který zároveň prozradil, že okolí Biancy se o ni velmi bojí.

Dvojice se seznámila v roce 2020, kdy začala Censori pro rappera pracovat. Ještě v době jeho manželství s Kardashian se dali dohromady, v prosinci 2022 se pak vzali.

Články, které by tě mohly zajímat