Právě vysíláme

Evropa 2 Raw: David Guetta vydal novou hymnu a Cyril umí i autorské skladby

12. září 2024 13:47
Evropa 2 Raw: David Guetta vydal novou hymnu a Cyril umí i autorské skladby

Evropa 2 Raw, to je Top 50 nejnovějších singlů, které právě vyšly. Poslouchej syrovou muziku, ještě než ji provaří rádia. V appce Evropy 2, na našem webu, v playlistu na Spotify a v Youradiu. Každý týden přidáváme pět nových skladeb.

Chceš konzumovat zaručeně nejčerstvější hudbu? Mít přehled o nových skladbách v momentě, kdy vyjdou? Webové rádio Evropy 2 s názvem Raw hraje ty nejnovější pecky! Každý týden pět žhavých novinek v playlistu celkem padesáti aktuálních hitů – to je Raw Evropy 2.

 

Jaké novinky představujeme tento týden?

Alex Warren – Troubled Waters

Popularita Alexe Warrena roste strmě dokonce i v Čechách a na Slovensku. Poslední 2 singly Before You Leave Me a Carry You Home mají u nás každý přes milion streamů na Spotify a další statisíce na YouTube. Mladík, který s kamarády vede firmu produkující videa na sociální sítě a spolupracující s řadou internetových celebrit, umí dobře prodat i vlastní tvorbu. Neokázalé písničky s jemným otiskem rocku a folku, uvěřitelnost a charisma, to jsou jeho hlavní zbraně. Troubled Waters je Alexovým 4. singlem v roce 2024.

Alok feat. Jazzy – The Heat

Brazilsky DJ a producent Alok, známý díky spolupráci s Johnem Legendem, Ellie Goulding, Avou Max a Bebe Rexhou vydává nový singl The Heat s vycházející irsko – jamajskou umělkyní Jazzy.

Cyril feat. MarcLo – Before I Let You Go

Australský DJ a producent je specialistou na taneční úpravy polozapomenutých nahrávek i starých hitů. Proměnil se v kurátora, jenž podobně jako dobrodruzi na Klondiku během zlaté horečky na konci 19. století hledá skryté poklady. Jeho modus operandi se nemění ani na novém EP To The World, které vydává jen několik dnů po debutu From Down Under. Tentokrát si pohrál s Put Your Records On od Corinne Bailey Rae (2006) nebo Ain’t No Mountain High Enough od Marvina Gaye (1967), ale raboval i u Pink Floyd. Zároveň na EP zařadil i autorsky původní skladbu Before I Let You Go s hostujícím vokalistou Marcusem Lomaxem z tvůrčího týmu The Monsters.

David Guetta feat. Alesso & Madison Love – Never Going Home Tonight

David Guetta i Alesso skladbu představili ve svých DJ setech už v létě na festivalech Tomorrowland nebo Creamfields. Na internetu se dlouze spekulovalo, že vokál patří zpěvačce Laně Del Rey. Opak je pravdou – v Never Going Home Tonight zpívá Madison Love z Los Angeles. Podle mnohých dává progresivně houseový track vzpomenout na zlatou éru festivalové hudby okolo roku 2010. Ač může vzbuzovat nostalgii, působí zároveň svěže a moderně. Mimochodem, v jeho útrobách je ukrytý sampl ze skladby Infinity, kterou v roce 1989 vydal Guru Josh. Tancechtivý fanoušek bude jen stěží hledat lepší skladbu, jež by ukončila léto 2024…

Yasha 96 feat. Under My Pillow – Don’t Want To Know

Pod jménem Yasha 96 se skrývá český hudebník Jáchym Kovář, který dlouhodobě žije v Berlíně. V jeho novém singlu Don’t Want To Know hostuje další domácí talent Matěj Soukup aka Under My Pillow. Yasha popisuje skladbu jako dosud nejpopovější a nejtanečnější, co kdy udělal.

 

5 novinek tohoto týdne

Evropa 2 Raw si můžeš pustit tady 👇

 

Tu nejčerstvější hudbu, která právě vyšla, najdeš
v mobilní appce Evropy 2,
na Youradio
i na Spotify.

 

Články, které by tě mohly zajímat