Právě vysíláme

Evropa 2 Raw: Internetové děti a jejich nové pecky!

4. července 2024 13:06
Evropa 2 Raw: Internetové děti a jejich nové pecky!

Evropa 2 Raw, to je Top 50 nejnovějších singlů, které právě vyšly. Poslouchej syrovou muziku, ještě než ji provaří rádia. V appce Evropy 2, na našem webu, v playlistu na Spotify a v Youradiu. Každý týden přidáváme pět nových skladeb.

Chceš konzumovat zaručeně nejčerstvější hudbu? Mít přehled o nových skladbách v momentě, kdy vyjdou? Webové rádio Evropy 2 s názvem Raw hraje ty nejnovější pecky! Každý týden pět žhavých novinek v playlistu celkem padesáti aktuálních hitů – to je Raw Evropy 2.

 

Jaké novinky představujeme tento týden?

ALT BLK ERA – My Drummer’s Girlfriend

ALT BLK ERA jsou 2 sestry Nyrobi Beckett – Messam a Chaya Beckett – Messam, které mísí rock a elektroniku do zajímavého vlastního stylu. Vloni vydali EP Freak Show a na příští rok chystají album Rave Immortal, na nějž láká i novinka My Drummer’s Girlfriend. „Prostě jsme si dovolily experimentovat. Jsme stále mladé, jsme teenageři, chceme být kreativní a chceme se vyjádřit. Cokoliv cítíme, že píseň potřebuje, odráží se to v hudbě,“ říkají.

Bebe Rexha – I’m The Drama

Americká zpěvačka a skladatelka upravila v roce 2024 svou image, pořídila si havraní vlasy a změnila zvuk. Předchozím singlem Chase It (Mmm Da Da Da) naznačila směr, který na novince I’m The Drama drží. Tanečně laděnou skladbu produkovali Jimmy James a britská dvojice Punctual, jež je podepsaná třeba pod hitem Regardless zpěvačky Raye a skupiny Rudimental nebo hitem Jasona Derulo s názvem Acapulco

David Kushner – Humankind

Jeden z nejvýraznějších hlasů současného popové scény, zpěvák David Kushner připravuje na pátek 30. srpna 2024 vydání svého debutového alba. Bude se jmenovat The Dichotomy a už nyní se na něj můžeme nechat nalákat novým singlem Humankind, ve kterém 23letý umělec popisuje, jak ho lidstvo zklamalo. Atmosféru singlu skvěle metaforicky podtrhuje i videoklip o tom, jak k sobě umí být lidé krutí. „Chtěl jsem zobrazit boj lidstva mezi světlem a tmou. Je to něco, co každý z nás svým způsobem pociťuje, a já to rozhodně pociťuji denně. Chtěl bych, aby lidé pochopili, že všechno má dvě strany,“ říká David Kushner o chystaném albu.

Gayle – Internet Baby

Kariéra 20leté americké zpěvačky je spojena s boomem tiktoku, kde Taylor Gayle Rutherfurd uspěla s písní ABCDEFU. Její tvorbu lze zařadit na pomezí alternativního rocku, pop-punku či power popu. Tady je její nový singl.

The Kid Laroi – Girls

20letý australský zpěvák, rapper a písničkář vydává nová singl Girls a vzkazuje: „Pošli do háje svého ex, teď jsem já tvůj muž.“ Od vydání prvního úryvku na začátku května byla píseň použita ve více než 27 700 videích na tiktoku. Mimochodem, věděli jste, že The Kid Laroi pochází z jednoho z mnoha domorodých australských národů Kamilaroi, ze kterého odvodil své umělecké jméno Laroi? 😊

5 novinek tohoto týdne

Evropa 2 Raw si můžeš pustit tady 👇

 

Tu nejčerstvější hudbu, která právě vyšla, najdeš
v mobilní appce Evropy 2,
na Youradio
i na Spotify.

 

Články, které by tě mohly zajímat