Právě vysíláme

Evropa 2 Raw: Lady Gaga a Bruno Mars nazpívali duet a Lenny Kravitz letí k nové generaci

5. září 2024 9:57
Evropa 2 Raw: Lady Gaga a Bruno Mars nazpívali duet a Lenny Kravitz letí k nové generaci

Evropa 2 Raw, to je Top 50 nejnovějších singlů, které právě vyšly. Poslouchej syrovou muziku, ještě než ji provaří rádia. V appce Evropy 2, na našem webu, v playlistu na Spotify a v Youradiu. Každý týden přidáváme pět nových skladeb.

Chceš konzumovat zaručeně nejčerstvější hudbu? Mít přehled o nových skladbách v momentě, kdy vyjdou? Webové rádio Evropy 2 s názvem Raw hraje ty nejnovější pecky! Každý týden pět žhavých novinek v playlistu celkem padesáti aktuálních hitů – to je Raw Evropy 2.

 

Jaké novinky představujeme tento týden?

Blink – 182 – All In My Head

Travis Barker, Mark Hoppus a Tom DeLonge přežili těžké chvíle a jsou spolu zpět silnější, než dřív. Své comebackové album One More Time… rozšiřují o 8 zbrusu nových písní včetně singlu All In My Head a v pátek 6. září 2024 vydávají znovu pod názvem One More Time… Part–2.

Chappell Roan – Hot To Go!

Chappell Roan je 26letá zpěvačka a ikona generace Z z Missouri. Její hvězda stoupá strmě vzhůru, a to především díky debutovému albu The Rise And Fall Of A Midwest Princess, které i po roce od svého vydání stále nabírá nové fanoušky jako sněhová koule. Pojďme si připomenout nakažlivý track Hot To Go! „Chtěla jsem jen vytvořit něco jednoduchého a hloupého, co bych mohla dělat s fanoušky. Také jsem sobecky (a nestydatě) chtěla poskakovat po pódiu a zpívat písničku o tom, že jsem sexy,“ říká s úsměvem Chappell Roan.

Lady Gaga feat. Bruno Mars – Die With A Smile

Zpěvačka Lady Gaga a zpěvák Bruno Mars vůbec poprvé spojili síly na duetu, který dostal jméno Die With A Smile. 2 nepřekonatelné superstars tak přinášejí hymnickou milostnou baladu, která je opravdovou lahůdkou pro všechny jejich fanoušky. „S Brunem se velmi respektujeme a o vzájemné spolupráci už jsme mluvili. Jednou večer mě požádal, abych přišla do studia a poslechla si na čem pracuje,“ vypráví o vzniku singlu Lady Gaga. „Přišla jsem kolem půlnoci a když jsem track slyšela, byla jsem ohromena. Zůstali jsme vzhůru celou noc a píseň jsme dodělali. Brunův talent je nevysvětlitelný, neznám nikoho, kdo se mu vyrovná,“ dodává. „Pracovat s ní byla čest. Je to ikona, která udělala ten song výjimečným,“ říká na adresu Lady Gaga 38letý zpěvák.

Lewis Capaldi – Love The Hell Out Of You

Před pár týdny vstoupilo do českých kin romantické drama Námi to končí (It Ends With Us) v hlavní roli s Blake Lively. Jako titulní track si filmaři vybrali píseň z posledního alba Lewise Capaldiho Love The Hell Out Of You. „Jakmile film uvidíte, pocítíte píseň na vlastní kůži. Lewis Capaldi je milován nejen pro svou skvělou práci, ale i pro to, kým je. Jsem hrozně pyšná, že s námi vyprávěl tento příběh. Je to pocta a já za ni budu navždy vděčná. Tento film pro mě znamená celý svět,“ říká s nadšením hlavní protagonistka.

Quavo feat. Lenny Kravitz – Fly

Americký rapper, zpěvák a producent, který si říká Quavo, navazuje na úspěšný singl s Lanou Del Rey další skvělou spoluprací. Tentokrát spolu se zpěvákem Lennym Kravitzem oživili jeho megahit z roku 1998, který se nyní s novými vokály a elektrizující energií jmenuje Fly. Posuďte sami, jak singlu sluší nový a modernější kabát.

5 novinek tohoto týdne

Evropa 2 Raw si můžeš pustit tady 👇

 

Tu nejčerstvější hudbu, která právě vyšla, najdeš
v mobilní appce Evropy 2,
na Youradio
i na Spotify.

 

Články, které by tě mohly zajímat