Právě vysíláme

Evropa 2 Raw: Martin Garrix jel do Las Vegas stopem a Katy Perry oslavuje ženy

25. července 2024 10:35
Evropa 2 Raw: Martin Garrix jel do Las Vegas stopem a Katy Perry oslavuje ženy

Evropa 2 Raw, to je Top 50 nejnovějších singlů, které právě vyšly. Poslouchej syrovou muziku, ještě než ji provaří rádia. V appce Evropy 2, na našem webu, v playlistu na Spotify a v Youradiu. Každý týden přidáváme pět nových skladeb.

Chceš konzumovat zaručeně nejčerstvější hudbu? Mít přehled o nových skladbách v momentě, kdy vyjdou? Webové rádio Evropy 2 s názvem Raw hraje ty nejnovější pecky! Každý týden pět žhavých novinek v playlistu celkem padesáti aktuálních hitů – to je Raw Evropy 2.

 

Jaké novinky představujeme tento týden?

Almost Monday – Tidal Wave

Alt – popové trio z amerického San Diega se veze na vlně kalifornských letních vibrací a se svým třetím singlem Tidal Wave (v překladu Přílivová vlna) surfuje do nových výšin. Pozitivní song určitě najdete na jejich připravovaném debutovém albu i v playlistu jejich podzimního turné, se kterým dorazí i v neděli 20. října 2024 do pražského klubu SaSaZu.

Jax Jones feat. Joel Corry & Jason Derulo – Tonight (D. I. Y. A.)

Britský DJ, producent a hitmaker Jax Jones se spojil se svým krajanem Joelem Corrym a americkým zpěvákem a songwriterem Jasonem Derulo a předělali velký hit z roku 1986 (I Just) Died In Your Arms od britské pop rockové kapely Cutting Crew. Sázka na jistotu obsahující známou melodii, taneční beat a moderní zvuk…

Katseye – Debut

O Katseye jste nejspíš ještě neslyšeli, ale už brzy o nich uslyšíte opravdu hodně. Dívčí K – pop skupina vydává svůj úplně první singl s příhodným názvem Debut, který se objeví také na jejich prvním EP. To se bude jmenovat SIS (Soft Is Strong) a dočkáme se ho už v pátek 16. srpna 2024 letošního roku. Na tracku Debut představují Daniela, Lara, Manon, Megan, Sophia a Yoonchae svůj jedinečný vokální um, nezaměnitelné osobnosti a schopnost udělat opravdu chytlavý popový song.

Katy Perry – Woman’s World

Americká zpěvačka Katy Perry ohlašuje singlem Woman’s World novou éru. Svěží popový track je také první písní z nového alba s názvem 143, kterého se dočkáme už v pátek 20. září 2024. Song o tom, že máme štěstí, že můžeme žít ve světě, kterému vládnou ženy se dočkal i žhavého videoklipu z režie Charlieho Chopse.

Martin Garrix feat. Carolina Liar – Smile

Nizozemský DJ a producent vydává letní indie a pop/taneční singl Smile, k němuž nazpíval vokály Chad Wolf z americko – švédské kapely Carolina Liar. Poselství písně je „udělej cokoliv, abyste se usmáli“. Videoklip představuje oba umělce na cestě stopem z Hollywoodu do Las Vegas.

5 novinek tohoto týdne

Evropa 2 Raw si můžeš pustit tady 👇

 

Tu nejčerstvější hudbu, která právě vyšla, najdeš
v mobilní appce Evropy 2,
na Youradio
i na Spotify.

 

Články, které by tě mohly zajímat