Právě vysíláme

Evropa 2 Raw: Podzimní melancholie i nová energie ATB

27. září 2024 9:04
Evropa 2 Raw: Podzimní melancholie i nová energie ATB

Evropa 2 Raw, to je Top 50 nejnovějších singlů, které právě vyšly. Poslouchej syrovou muziku, ještě než ji provaří rádia. V appce Evropy 2, na našem webu, v playlistu na Spotify a v Youradiu. Každý týden přidáváme pět nových skladeb.

Chceš konzumovat zaručeně nejčerstvější hudbu? Mít přehled o nových skladbách v momentě, kdy vyjdou? Webové rádio Evropy 2 s názvem Raw hraje ty nejnovější pecky! Každý týden pět žhavých novinek v playlistu celkem padesáti aktuálních hitů – to je Raw Evropy 2.

 

Tento týden přichází s opravdovým podzimem do éteru i 4 melancholické singly a 1 energická pozitivní novinka od ATB. To kdybyste tu venkovní zádumčivost chtěli roztančit někde v klubu 😊

 

Jaké novinky představujeme tento týden?

ATB feat. Dopamine – Don’t Stop (I Wanna Know)

Jste připraveni zažehnout taneční parkety v klubech? Legendární DJ a producent známý jako ATB si pro vás připravil singl Don’t Stop (I Wanna Know) přinášející energii, o které jste ani netušili, že ji potřebujete. Tentokrát si ke spolupráci přizval kolegu z branže, který si říká Dopamine, aby vytvořili jedinečný sound.

Berre – Not Going Anywhere

Všechno to začalo covery na tiktoku, ale netrvalo dlouho a talentovaný zpěvák a songwriter Berre přerostl svou pověst internetové senzace a stal se respektovaným umělcem. Už tento pátek vydává první album s názvem I’ll Call You When I’m Home a chce nás na něj nalákat trackem Not Going Anywhere, který je vyjádřením neochvějné podpory a loajality. „Tento singl je slibem, že tu budeme pro lidi, které milujeme, i když nám svět připadá těžký. Bez ohledu na to, jak jsou dny temné, já nikam nepůjdu,“ říká Berre.

Cian Ducrot – Can’t Even Hate You

Každý, kdo si prošel těžkým rozchodem zná ten pocit. Když chcete toho druhého nenávidět především proto, abyste zmírnili bolest, kterou prožíváte. Ale stejně to nedokážete. Tak přesně o tom pojednává nový singl Can’t Even Hate You, ve kterém Cian Ducrot opět ukazuje, jak lidsky, emotivně a s jakou lehkostí dokáže vyprávět podobné příběhy ve své hudební tvorbě. „Je to jedna z těch písní, které dostanou během psaní ten správný smysl. Celý songwriting je pak emotivní proces a je těžké píseň sdílet s ostatními, protože by to nemuseli pochopit,“ říká Cian Ducrot o tracku. „Může to být děsivé, ale nakonec o tom sdílení je. Můžete to milovat, nebo nenávidět, ale snad to někomu pomůže,“ dodává 27letý zpěvák z Irska.

Good Neighbours – Bloom

Scott Verrill a Oli Fox jsou známí jako duo Good Neighbours. Svou nadějnou kariéru odstartovali na začátku letošního roku trackem Home, který se především díky své pozitivní energii stal rychle hitem sociálních sítí. Na začátek října chystají hudebníci debutové eponymní album a jako ochutnávku vysílají do světa singl Bloom. „Singl jsme napsali jednoho slunečného dne v lednu ještě před tím, než se track Home stal virálním. A zní přesně jako první slunce roku,“ přibližují poeticky Good Neighbours.

Rea Garvey – Halo

Zvláštní proces tvorby, nová intenzivní přátelství i dlouholetí společníci ve studiu. Tak Rea Garvey popisuje, jak vznikalo jeho 6. studiové album Halo, na kterém se prolíná lidskost, láska, přátelství a rodina, ale taky zpěvákův vnitřní kompas, který mu pomohl orientovat se ve všem, co se za poslední roky událo. Poslechněte si ústřední singl Halo a ponořte se do citlivého songwritingu a charismatického hlasu irského interpreta.

5 novinek tohoto týdne

Evropa 2 Raw si můžeš pustit tady 👇

 

Tu nejčerstvější hudbu, která právě vyšla, najdeš
v mobilní appce Evropy 2,
na Youradio
i na Spotify.

 

Články, které by tě mohly zajímat