Právě vysíláme

Evropa 2 RAW: The Weeknd tančí v plamenech a Hozier bojuje proti válce

Evropa 2 RAW: The Weeknd tančí v plamenech a Hozier bojuje proti válce

Evropa 2 Raw, to je Top 50 nejnovějších singlů, které právě vyšly. Poslouchej syrovou muziku, ještě než ji provaří rádia. V appce Evropy 2, na našem webu, v playlistu na Spotify a v Youradiu. Každý týden přidáváme pět nových skladeb.

Chceš konzumovat zaručeně nejčerstvější hudbu? Mít přehled o nových skladbách v momentě, kdy vyjdou? Webové rádio Evropy 2 s názvem Raw hraje ty nejnovější pecky! Každý týden pět žhavých novinek v playlistu celkem padesáti aktuálních hitů – to je Raw Evropy 2.

Jaké novinky představujeme tento týden?

Hozier – Nobody’s Soldier

Není tomu tak dávno, co irský zpěvák a songwriter Hozier vydal track Too Sweet. Ten mu od vydání zařídil nárůst o víc než milion sledujících na Spotify a stal se jednoznačně hitem. Na něj teď zpěvák navazuje kraťoučkým EP Unaired a singlem Nobody’s Soldier, který má být hymnou bojující proti organizacím, které využívají válečných tragédií.

Lola Young – Flicker Of Light

Lola Young je mladá zpěvačka z Británie, kterou prostě nepřehlédnete. A to nejenom díky výraznému stylu, kterému vévodí její účes à la mullet, ale taky díky její originální hudbě. Jasným důkazem je debutové album This Wasn’t Meant For You Anyway a také singl Flicker of Light, kterým navazuje na úspěch desky. Připravte se na energický track s refrénem, který nedostanete z hlavy!

R3HAB feat. Sophie and the Giants – All Night

R3HAB a Sophie and the Giants spojili síly na novém singlu All Night, který je svěžím závanem tanečního disco-popu ve světě, který se občas může zdát složitý. Track spojuje zpěvaččin charismatický vokál s energickou a dynamickou produkcí nizozemského DJe, díky čemuž mohl vzniknout chytlavý singl plný ďábelsky skvělé nálady. „Jsem fanouškem Sophie už od Hypnotized. Její popový vokál připomínající devadesátky se krásně hodil k mojí vizi taneční hymny,“ říká R3HAB o spolupráci na singlu All Night.

Teddy Swims – Funeral

Nadějný americký zpěvák a skladatel Teddy Swims spojuje různé žánry včetně R&B, country, soulu či popu. Upozornil na sebe úspěšným singlem Lose Control a jeho novinka  Funeral je opět nabitá emocemi.

The Weeknd – Dancing In The Flames

Abel Tesfaye, čtyřiatřicetiletý zpěvák známý jako The Weeknd, začal psát poslední kapitolu své albové trilogie. Jeden z nejúspěšnějších umělců současnosti navazuje na alba After Hours a Dawn FM novou studiovkou Hurry Up Tomorrow, které se dočkáme už brzy. Jak asi bude znít nám napoví nejnovější singl s názvem Dancing In The Flames. Track se také dočkal působivého vizuálu, který byl celý natočený na nový iPhone 16 Pro.

5 novinek tohoto týdne

Evropa 2 Raw si můžeš pustit tady 👇

 

Tu nejčerstvější hudbu, která právě vyšla, najdeš
v mobilní appce Evropy 2,
na Youradio
i na Spotify.

 

Články, které by tě mohly zajímat