Právě vysíláme

Evropa 2 Raw: Všechnu lásku Coldplay má v kapse Rag ’n’ Bone Man

10. října 2024 17:44
Evropa 2 Raw: Všechnu lásku Coldplay má v kapse Rag ’n’ Bone Man

Evropa 2 Raw, to je Top 50 nejnovějších singlů, které právě vyšly. Poslouchej syrovou muziku, ještě než ji provaří rádia. V appce Evropy 2, na našem webu, v playlistu na Spotify a v Youradiu. Každý týden přidáváme pět nových skladeb.

Chceš konzumovat zaručeně nejčerstvější hudbu? Mít přehled o nových skladbách v momentě, kdy vyjdou? Webové rádio Evropy 2 s názvem Raw hraje ty nejnovější pecky! Každý týden pět žhavých novinek v playlistu celkem padesáti aktuálních hitů – to je Raw Evropy 2.

 

Jaké novinky představujeme tento týden?

Annabelle – Romantic Suicide

Nejsou tomu ani dva měsíce, co zpěvačka Annabelle uchvátila fanoušky svěžím letním hitem Dear Cali, který vznikal v Kalifornii. Nyní na úspěch navazuje rozchodovým singlem Romantic Suicide, který tentokrát nahrávala v Curychu s producentem Tomem Oehlerem. Romantic Suicide je rozchodový song. Nejsmutnější ale na něm je, že je to o rozchodu z rozumu. Je o dvou lidech, kteří se mají pořád strašně rádi, ale prostě chápou, že spolu už nemůžou zůstat,” říká zpěvačka. „Myslím, že z toho songu snad dost dobře dýchá to stýskání a zároveň naprosté přesvědčení, že rozhodnutí je správné,” dodává o složitosti vzájemných rozchodů.

Coldplay – All My Love

Kapela Coldplay vydala minulý pátek své 10. album Moon Music a za prvních 72 hodin se desky prodalo jen v Británii 160 tisíc kopií. Na standardní verzi najdete kromě již zveřejněných singlů Feels Like I’m Falling In Love a We Pray dalších 8 skladeb včetně All My Love, kterou Vám nabízíme. Digitálně je zároveň k dispozici rozšířená Full Moon Edition alba obsahující dalších 10 nahrávek, mezi kterými jsou třeba živá provedení některých písní ze základní desky nebo odlišné studiové verze.

Ella Henderson – Filthy Rich

Za 3 dny si ukázku z nového singlu britské zpěvačky pustilo přes 3 miliony uživatelů tiktoku. Ella Henderson se po sérii úspěšných tanečních singlů vrací k písničkářským kořenům. Filthy Rich je první sólovou skladbou zpěvačky od roku 2022, kdy vydala desku Everything I Didn’t Say. Poslední 2 roky se věnovala takřka výhradně taneční hudbě, spolupracovala s interprety jako Rudimental, Nathan Dawe, David Guetta nebo Ofenbach. Návrat ke konzervativnějšímu zvuku předznamenal nedávný duet s americkým zpěvákem Alexem Warrenem, s nímž nahrála singl Carry You Home.

Gabry Ponte feat. Sean Paul & Natti Natasha – Born To Love Ya

Born To Love Ya je oslavou lásky. Podíleli se na ní italský hudebník Gabry Ponte, legenda jamajského dancehallu Sean Paul a zpěvačka Natti Natasha, která se věnuje reggaetonu.

Rag ’n’ Bone Man – Pocket

Rag ’n’ Bone Man právě představil svůj nejnovější singl Pocket, který je 3. nahrávkou jeho třetího studiového alba What Do You Believe In?, které vyjde v pátek 18. října 2024. Skladba Pocket, která je v podstatě baladou, se zabývá tématy emocionální hloubky a bere posluchače na cestu skrze zranitelnost a hlubokou lásku.

5 novinek tohoto týdne

Evropa 2 Raw si můžeš pustit tady 👇

 

Tu nejčerstvější hudbu, která právě vyšla, najdeš
v mobilní appce Evropy 2,
na Youradio
i na Spotify.

 

Články, které by tě mohly zajímat