Právě vysíláme

Katka Říhová odhalila pohlaví miminka. Narodí se jí holčička, nebo chlapeček?

3. června 2024 13:11
Katka Říhová odhalila pohlaví miminka. Narodí se jí holčička, nebo chlapeček?

Zprávařka Katka Říhová se již brzy stane dvojnásobnou maminkou. Fanoušci na sociálních sítích dlouho diskutovali, zda se jí narodí holčička, nebo chlapeček. V pondělí Ranní show Evropy 2 Říhová potvrdila, že se její dceři Sofince narodí sestřička.

Katka Říhová sdílela o víkendu video z rodinné oslavy, na které s partnerem svým nejbližším odhalili, zda se jim narodí holčička, nebo chlapeček. S fanoušky na instagramu sdílela však pouze černobílou verzi videa, a tak mohli její příznivci jen hádat, co se zprávařce Evropy 2 narodí. Až v pondělní Ranní show oznámila, že se s partnerem těší na další holčičku.

„Když mi to lékařka oznamovala, řekla: Vidím tam jasný kávový zrno,“ přiblížila Katka, jak se dozvěděla o pohlaví miminka. Zároveň dodala, že jsou s manželem šťastní a mají z další dcery radost.

„Zase jsem to netrefil,“ prozradil Leoš, že tipoval, že se jeho kolegyni narodí chlapeček. „Kdybych já sázel, já bych prohrál barák. Rada našim posluchačům: Vždycky, když mě uslyšíte něco tipnout, vsaďte na to druhé.“

A mají už Katka s manželem vymyšlené jméno? Jak zprávařka se smíchem uvedla, možná budou muset pojmenovat dceru Anna. Jejich první dítě Sofinka je totiž velkou fanynkou Ledového království. „Myslí si, že je Elsa, snaží se nás pořád zamrazit, zkouší, jestli jí už jdou kouzla… A teď doufá, že se holčička bude jmenovat Anna, aby byly Elsa a Anna.“

Články, které by tě mohly zajímat