Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: ALEX WARREN – Before You Leave Me

24. srpna 2024 9:45
Novinka Evropy 2: ALEX WARREN – Before You Leave Me

Před měsícem jsme singl představili jako novinku č. 1 v naší hitparádě Evropa 2 Music Chart! A protože se Vám líbí a daří se ji v chart, od soboty 24. srpna 2024 singl nasazujeme i jako novinku do playlistu Evropy 2.

Alex Warren je americký zpěvák, skladatel a tvůrce komediálních videí na YouTube. Narodil se v Carlsbadu v Kalifornii a dětství trávil ježděním na skateboardu, poslechem hudby a sdílením nejrůznějšího obsahu na instagramu a tiktoku. Zkušeným průvodcem hudebním světem mu byl jeho otec, nadšený fanoušek rockové hudby. Právě od něj dostal Alex první kytaru Fender. Společně obdivovali Linkin Park, Train, Coldplay a další podobné kapely. Když Alexův otec zemřel na rakovinu ledvin, propadla jeho matka alkoholu a musela se léčit z drogové závislosti. Mladík opustil domov, žil na ulici a přespával v autech svých kamarádů.

V roce 2020 se Alex Warren stal moderátorem reality show Next Influencer vysílané na YouTube kanálu Awesomeness TV, která ve skupině začínajících internetových tvůrců žijících pod jednou střechou hledala příští velkou hvězdu sociálních médií. Zhruba ve stejné době aktivní mladík vstoupil také do projektu The Hype House. V kolektivu tiktokových nadšenců a influencerů se sídlem v Kalifornii vytváří Alex video obsah na sociální sítě dodnes. Věhlas teenage tvůrců předloni využila společnost Netflix, která o The Hype House natočila populární sérii.

První skladbu One More I Love You, kde popisuje své traumatické dětství, vydal Alex Warren v roce 2021. Následovaly singly Screaming Underwater a Remember Me Happy. Druhý jmenovaný napsal den po smrti své matky. Jejich úspěch Warrenovi vynesl vydavatelskou smlouvu se slavným Atlantic Records, kde debutoval v roce 2022 písní Headlights. Aktuální singl Before You Leave Me téměř okamžitě po zveřejnění pronikl do žebříčků nejposlouchanějších skladeb na Spotify

Hlasuj pro Alexe Warrena v Evropa 2 Music Chart!

Zdroj: Warner Music, YouTube, Facebook, Spotify

Články, které by tě mohly zajímat