Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: KYGO feat. JULIA MICHAELS & CHANCE PEÑA – Louder

12. října 2024 9:45
Novinka Evropy 2: KYGO feat. JULIA MICHAELS & CHANCE PEÑA – Louder

Song jsme koncem srpna 2024 představili jako novinku č. 3 v naší hitparádě Evropa 2 Music Chart! A protože se mu celých rekordních 7 týdnů dařilo, od soboty 12. října 2024 dostává šanci i v playlistu Evropy 2 jako novinka.

Světová superhvězda, producent a DJ Kygo představil u RCA Records své nové album Kygo. Dlouho očekávané eponymní album obsahuje 18 skladeb.

Na oslavu vydání alba Kygo natočil kompletní živé představení projektu v norských horách, na místě, kterému si říká Trolltunga (Trollí jazyk), na kterém vystoupili umělci jako Matt Hansen, Sigrid, Zak Abel, Plested, Hayla, Sandro CavazzaFred Well a bergenský orchestr (Bergen Philharmonic Youth Orchestra).

Na podporu tohoto alba zahájil Kygo v sobotu 7. září 2024 v Commerce City ve státě Colorado světové turné, které má 27 zastávek v New Yorku, Los Angeles, Torontu, Chicagu, Amsterdamu, Paříži, Londýně a dalších městech a skončí v pátek 13. prosince 2024 v irském Dublinu. Jako umělec s nejprodávanějšími vstupenkami v taneční hudbě představuje 1. část turné 2024 Kygo, 1. turné od roku 2018, a přinese jeho neuvěřitelnou live show po celém světě. V působivém vystoupení, které musíte vidět, zazní Kygovo charakteristické piano, ale také smyčce, zpěváci a bubeníci. Na vybraných koncertech se připojí speciální hosté Sofi Tukker, Gryffin, Sam Feldt, Zara Larsson, Klangkarussell nebo Hayla.

Na albu Kygo najdete skvělé hity, například:

  • Without You s Haylou,
  • For Life se Zakem Abelem a Nilem Rodgersem,
  • Whatever s Avou Max,
  • The Feeling se Sigrid,
  • Healing (Shattered Heart), na kterém se podíleli Jonas Brothers,
  • Love Me Now Or Lose Me Later s Mattem Hansenem
  • nebo právě naší novinku Louder s Julií Michaels a Chancem Peñou.

 

Zdroj: Sony Music, YouTube, Facebook, SoundCloud

Články, které by tě mohly zajímat