Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: ANNABELLE – Flowers On My Eyes

22. června 2024 15:45
Novinka Evropy 2: ANNABELLE – Flowers On My Eyes

V playlistu Evropy 2 od soboty 22. června 2024.

Annabelle přichází s novinkou Flowers On My Eyes. Ta se ještě před vydáním stala focus trackem týdne pro země střední Evropy Universal Music. Track napsala zpěvačka v Praze s francouzským producentským duem Her Demons, které má na svém kontě spolupráci třeba i s Davidem Guettou. Vznikl tak podle jejích slov „ultimátní jarní girlie song“ o ženské kráse, sebevědomí a radosti ze života. Paradoxně ho napsala během těžkého životního období přesně před rokem v reakci na slova jejího kamaráda. „Povídal, že věří, že tím, co si zpíváme, si manifestujeme vlastní život. A mně došlo, že ve spoustě mých songů je nějaký smutek, hněv nebo frustrace, a že se to sama sebe nutím pořád opakovat na koncertech,“ tvrdí zpěvačka. Pro změnu tak napsala pozitivní singl, který podpořila barevným videoklipem.

Je to song o tom, že se cítíme krásný, že jsme hlavní postavy našich vlastních životů,“ vysvětluje Annabelle. Videoklip, zářící energií, vznikl pod taktovkou Jona Correala v americkém Los Angeles, který točil pro hvězdy jako Kanye West nebo J. Cole. „Stříhal můj milovaný Aleš Valtr a barvení se ujal David Koubík z postprodukčního studia UPP, které se o to celé postaralo,“ vzpomíná Annabelle.

Manifestaci a sebevědomí zpěvačka oslavuje písní Flowers On My Eyes, kterou si vydala ke svým narozeninám. „Tohle jaro i léto se chci cítit jako holka z tady toho singlu!“ uzavírá Annabelle a zve fanoušky k poslechu.

Zdroj: Universal Music, YouTube, Pavla Hartmanová

Články, které by tě mohly zajímat