Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: PAM RABBIT feat. KATANNAH – Busy

5. srpna 2024 9:45
Novinka Evropy 2: PAM RABBIT feat. KATANNAH – Busy

V playlistu Evropy 2 od soboty 3. srpna 2024.

Držitelka Ceny Anděl a vycházející hvězda české popové scény, Pam Rabbit, přišla na konci června s deluxe verzí svého alba I Love The Internet. Na ní přibyla mimo jiné i nedávno vydaná novinka Space, která boří rekordy poslechovosti, dostala se do žebříčku Top 10 a pár týdnů už patří mezi hlavní trend na platformě TikTok. Dalšími novinkami na deluxe albu jsou akustická verze hitu Space, anglické verze oblíbených singlů Stuck In The Cloud, DM Friends, a v neposlední řadě zbrusu nový track Busy. Na něm spolupracovala s rapperem Kattanah, mladým talentem, který momentálně bojuje v rappové soutěži The Mag Wrap.

Mám ráda rozšiřování písní do dalších variant. Dostanou tak druhý život,“ začíná s vyprávěním Pam. „Stuck In The Cloud i DM Friends jsem chtěla udělat v angličtině už dlouho a konečně se to proměnilo v realitu,“ vysvětluje. Podle počtu streamů se právě těmto 2 songům z posledního alba daří nejvíce.

A konečně, v deluxe verzi desky se objeví i nový track Busy s Katannahem, podle zpěvaččiných slov s naprosto geniálním rapperem. „Našla jsem ho na tiktoku a hned jsem mu psala, ať dáme track,“ vzpomíná Pam Rabbit. Na Busy spolupracovali s producentem Dobrinem a za den bylo hotovo. „Song je v podstatě o tom, že nemáš čas na hlouposti a věci, co Tě nebaví, a že je OK někomu něco zrušit jenom proto, že se Ti prostě nechce a chceš odpočívat doma u filmu,“ myslí si umělkyně.

Zdroj: Universal Music, YouTube, Mojmír Ševčík

Články, které by tě mohly zajímat