Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: TOM SEAN feat. SIMON OPP – Runnin‘ In Deep

20. srpna 2024 17:45
Novinka Evropy 2: TOM SEAN feat. SIMON OPP – Runnin‘ In Deep

V playlistu Evropy 2 od soboty 17. srpna 2024.

Talentovaní muzikanti generace Z, Tom Sean a Simon Opp, představují společný singl Runnin‘ In Deep. Novinka je 1. singlem z chystaného debutového alba Toma Seana s názvem Madness. Deska by měla vyjít na přelomu letošního září a října a Tom na ní spolupracoval se švédskými producenty a Ronaldem Janečkem: „Reflektuje to poslední roky mýho dospívání, se vším špatným i dobrým, co dospívání obnáší. Byl to prostě takovej chaos,“ popisuje desku Tom Sean.

Debut chystá také Simon Opp, na podzim vyjde EP s názvem Sex, které produkoval Steve Lyon (spolupráce s Depeche Mode nebo The Cure) a nahrávalo se v londýnském Panic Button Studio. „Součástí EP budou některé skladby, které už ode mě mohli posluchači slyšet a bude to přesně takový průlet žánry, jaký mám rád a zároveň takové shrnutí mého mládežnického dovádění. Jak já rád říkám sex, drogy a rock’n’roll,“ říká s úsměvem Simon Opp.

Oba umělci pak vyrazí na Young Republic On Tour pojmenované Sexual Madness. Název turné vznikl právě spojením názvů jejich debutů. Koncertní šnůra odstartuje v pátek 11. října 2024 v Ostravě, v sobotu 26. října 2024 bude pokračovat v Brně a vyvrcholí ve čtvrtek 28. listopadu 2024 v pražském klubu Roxy, kde proběhne i křest obou desek.

K aktuálnímu singlu Runnin‘ In Deep vznikl také videoklip, který kluci natáčeli na iPhone na různých společenských akcí a objevují se v něm jejich kamarádi a kolegové z branže.

Zdroj: BrainZone, YouTube, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat