Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: WILL CHURCH – Ready To Be Loved

21. července 2024 15:45
Novinka Evropy 2: WILL CHURCH – Ready To Be Loved

V playlistu Evropy 2 od soboty 20. července 2024.

Mladý berlínský zpěvák, multiinstrumentalista a skladatel Will Church kombinuje různé hudební styly a čerpá inspiraci od známých osobností jako jsou Dermot Kennedy, Alec Benjamin, Khalid a Mumford & Sons.

Will se narodil a vyrostl v malém městečku nedaleko Berlína a ke svým hudebním kořenům se vrátil teprve tehdy, kdy začal s pouličním uměním a objevováním anglické hudební scény v Brightonu.

Má za sebou streamování několika skladeb, jako jsou Lucky Ones nebo Riverside, které nasbíraly přes 500 tisíc posluchačů a nyní vydal nový hypnotizující singl Ready To Be Loved. Jde o deep house beaty smíchané s jeho chytlavými popovými melodiemi tvořící taneční hymnu, která nesmí chybět v žádném letním playlistu.

Will vydal hudbu u několika vydavatelství jako Universal Music, Sony Music nebo Ultra Records a jeho písně dosáhly více než 120 000 000 streamů pouze na Spotify. Spolupracuje s umělci jako Paradigm, James Carter, Junge Junge a BodyBangers. Byl také součástí The Voice Of Germany 2021 – jeho vystoupení je stále virální na tiktoku, instagramu nebo YouTube. V roce 2023 Will skončil na 2. místě v německém předkole na Eurovizi. Jeho singl Hold On vyšplhal v německých žebříčcích iTunes do Top 10.

Zdroj: Will Church, BrainZone, YouTube, ESC Kompakt

Články, které by tě mohly zajímat