Právě vysíláme

Petr Říbal s manželkou Míšou originálním způsobem odtajnili pohlaví miminka

4. června 2024 13:12
Petr Říbal s manželkou Míšou originálním způsobem odtajnili pohlaví miminka

Moderátor Evropy 2 Petr Říbal s manželkou Míšou se už za několik týdnů stanou poprvé rodiči. Jak nyní zamilovaná dvojice odhalila, narodí se jí holčička. Na sociálních sítích jí popřála řada kolegů z řad slavných osobností.

„Dneska vám prozradíme pohlaví miminka,“ anoncovala už v úterý dopoledne Míša Říbalová. Přesně v jednu hodinu pak s manželem a moderátorem Evropy 2 Petrem Říbalem svým sledujícím oznámili, že se stanou rodiči holčičky. Učinili tak prostřednictvím videa, v němž ze dvou dýmovnic vychází růžový kouř.

Miminko se dvojici narodí v srpnu. Těhotenství oznámila v březnu letošního roku, a to koláží společných fotografií, na nichž bylo znát již Míšino rostoucí bříško.

Cesta k vytouženému dítěti však byla trnitá. O těhotenství se pár pokoušel několik let. Míša dokonce neváhala a o citlivém a velmi osobním tématu se několikrát veřejně rozpovídala. Snažila se tak podpořit ženy, které si prochází něčím podobným.

Nakonec se Petrovi s Míšou ale přeci jen povedlo otěhotnět spontánně. „Těsně před plánovaným umělým oplodněním,“ prozradili. „Je to zázrak, za který jsme extrémně šťastní. Ono se to fakt děje! Budeme rodiče!“

Články, které by tě mohly zajímat