Právě vysíláme

Tomáš Zástěra září štěstím, bude se ženit

2. května 2024 12:55
Tomáš Zástěra září štěstím, bude se ženit

Moderátor Evropy 2 Tomáš Zástěra nemůže být šťastnější. S příchodem roku 2024 oznámil, že s partnerkou čekají miminko, a nyní se rozhodl udělat další životní krok. Požádal přítelkyni o ruku. „Řekla ANO,“ pochlubil se parťák Zorky Hejdové.

Tomáš Zástěra prožívá nejšťastnější období svého života. Daří se mu jak v pracovním, tak v soukromém životě. Poté, co opustil soutěž Survivor, ho skrze zprávu na instagramu zaujala mladá žena, s níž se rozhodl zkusit společný život. A již brzy se stane jeho ženou. Jak moderátor prozradil, Andrey se na prvního máje zeptal na důležitou otázku.

„Řekla ANO,“ připsal Zástěra ke trojici fotografií, na nichž se vyjímá zásnubní prstýnek jeho partnerky.

Žádost o ruku měl moderátor již nějakou dobu v plánu. „Samozřejmě to mám v plánu. Vzhledem k operaci kolene mám k dispozici už jenom jedno, tak bych si měl asi pospíšit, dokud mi ještě funguje,“ zavtipkoval v březnovém rozhovoru pro iDnes.

Jak parťák Zorky Hejdové v lednu oznámil, brzy se stane poprvé tatínkem. Jeho přítelkyně a nyní už snoubenka je totiž těhotná. Příchod potomka očekává moderátor v létě. S Andreou momentálně vychovává pětiletého Elliota, kterého má  z předchozího vztahu. Dle svých slov je zatím on tím, kdo rád rozmazluje, zatímco partnerka je přísnější.

Články, které by tě mohly zajímat