Právě vysíláme

Arnold Schwarzenegger je v Praze, natáčí pokračování seriálu Fubar

9. září 2024 15:59
Arnold Schwarzenegger je v Praze, natáčí pokračování seriálu Fubar

Bývalý kalifornský guvernér a legenda akčních filmů Arnold Schwarzenegger opět zavítal do Prahy. V Česku natáčí pokračování seriálu Fubar, kde ztvární roli stárnoucího agenta.

Arnold Schwarzenegger je zpátky v Praze. Zatímco o víkendu si užíval volna a mohli jste ho potkat v centru města, v pondělí se už vrhl naplno do práce a postavil se před kameru. V Česku natáčí pokračování seriálu Fubar, v němž ztvárňuje roli tajného agenta. Jeho dcerou je v něm herečka Monica Barbaro, která se zřejmě v Praze také objeví.

V centru Prahy bude Schwarzenegger natáčet i v příštích dnech. Produkce si měla vyžádat povolení pro působení v ulicích Dušní, Kozí, Bílkova, Haštalská, Široká, Vězeňská a Pařížská u Staroměstského náměstí. Natáčet by se mělo také u Obecního domu.

Tato místa však nejsou jediná, kde fanoušci Schwarzeneggera hledají. Čekají na něj také před luxusním hotelem v centru Prahy, kde se herec v sobotu ubytoval. Potkat ho jeho příznivci mohli také při projížďce na kole, což je činnost, kterou má herec v oblibě.

Články, které by tě mohly zajímat