Právě vysíláme

Ashley Tisdale porodila, na světě přivítala druhou dceru

9. září 2024 11:30
Ashley Tisdale porodila, na světě přivítala druhou dceru

Ashley Tisdale se stala podruhé maminkou. Na světě s manželem Christopherem Frenchem přivítali svou druhou dceru. Jejich tříletá Jupiter je tak velkou sestrou. Herečka radostnou novinu oznámila na instagramu.

Druhorozenou dceru Ashley Tisdale a Christopher French pojmenovali Emerson. „Všichni tři jsme tebou posedlí. Narodila se 6. září 2024,“ oznámila herečka na sociálních sítích. Zveřejnila zároveň černobílý obrázek zachycující čtyři ruce – manželů a jejich dvou dětí. „Děkuji ti, že jsi na tento svět přivedla dalšího Frenche, jsi superhrdinka, moc tě miluju,“ poděkoval šťastný otec dvou dětí hvězdě Muzikálu ze střední.

To, že se stane podruhé maminkou, oznámila Tisdale letos v březnu. „Nemůžeme se tě dočkat,“ připsala k fotografii s těhotenským bříškem.

Miminko se narodilo jen pár dní před desátým výročím svatby dvojice. „Prošli jsme si už tolika věcmi, mám pocit, jako bychom spolu byli celou věčnost! Každý den mě inspiruješ a ohromuješ. Měl jsem tu čest sledovat, jakou ženou se stáváš… náš život jsme si vybudovali rukama, krví, potem, slzami a nekonečnou láskou. Šťastné desáté výročí. Pořád jsem do tebe tak zamilovaný,“ vyjádřil svou lásku k manželce French. Společně mají ještě tříletou Jupiter.

Články, které by tě mohly zajímat