Právě vysíláme

Barbie Margot Robbie je těhotná, čeká své první dítě

8. července 2024 10:16
Barbie Margot Robbie je těhotná, čeká své první dítě

Hvězda filmu Barbie je těhotná. Margot Robbie čeká s manželem Tomem Ackerleyem prvního potomka. Ačkoliv to dvojice sama nepotvrdila, zahraniční média berou těhotenství jako hotovou věc.

Z filmu Barbie se stal v loňském roce celosvětový hit. Nebylo proto divu, že se krátce po jeho premiéře objevily spekulace o možném druhém dílu. Zatímco režisérka Greta Gerwig ho odmítala, dvojice hlavních protagonistů se mu zpočátku nebránila. Na podzim však čtyřiatřicetiletá herečka Margot Robbie začala tvrdit, že si momentálně pokračování představit neumí. „Neměla to být trilogie nebo něco takového,“ okomentovala.

Možná už si však v té době byla vědoma, že by pokračování zřejmě ani nebyla schopna natočit. Jak totiž uvádí mnohá zahraniční média, herečka je těhotná. S režisérem Tomem Ackerleyem mají čekat prvního společného potomka.

Dvojice se seznámila při natáčení snímku Suite Française. „Užívala jsem si singl, z myšlenky na vztah se mi zvedal žaludek,“ přiznala Robbie. Tom Ackerley její smýšlení ale rychle změnil. „Dlouho jsme nevydrželi být kamarády. Já jsem ho milovala od začátku, ale nikdy jsem si nemyslela, že by se mohl i on zamilovat do mě,“ přiznala herečka v rozhovoru pro Vogue v roce 2016. Pár se ve stejném roce vzal a následně rozběhl produkční společnost, která stojí za filmy Saltburn, Promising Young Woman nebo právě Barbie.

Články, které by tě mohly zajímat