Právě vysíláme

Berenika Kohoutová se stala podruhé maminkou, narodila se jí dcera

26. září 2024 9:10
Berenika Kohoutová se stala podruhé maminkou, narodila se jí dcera

Berenika Kohoutová se raduje z druhé dcery. Na konci září na světě s manželem přivítali Aloisii. Herečka to oznámila na svém instagramu. „Vylítla jsi ze mě jako raketa,“ popsala Kohoutová porod.

Čtyřletá dcera Lola herečky Bereniky Kohoutové je velkou sestrou. Její maminka přivedla na svět dceru Aloisii, které přezdívá „Lojzička“. Jak popsala, při porodu z ní „vylítla jako raketa“. „Ať ti ta vesmírná dráha vydrží co nejdýl,“ popřála novorozené dceři, kterou má s manželem Kryštofem Hrubínem.

Druhé těhotenství odtajnila Kohoutová v dubnu, a to ve videoklipu k singlu Hot or Not. „Říkala jsem si, že je vtipné to oznámit takto a nedělat nějaké oznámení na instagramu ve stylu ‚dobrý den, jsem těhotná‘. Vtipné ale bylo i to, že když jsme poslali klip několika lidem, říkali, že vlastně není ani moc poznat, že jsem v očekávání,“ uvedla tehdy herečka.

První dceru Lolu porodila Kohoutová v roce 2020. O léto později řekla „ano“ svému partnerovi Kryštofovi Hrubínovi, s nímž se seznámila skrze sociální sítě. Trvalo měsíc, než si spolu dali schůzku. Předtím byla Kohoutová provdaná za Pavla Čecháka, manželství ale dvojici v roce 2018 zkrachovalo.

Články, které by tě mohly zajímat