Právě vysíláme

Brad Pitt poprvé oficiálně vyvedl přítelkyni Ramón, chodí spolu dva roky

2. září 2024 10:54
Brad Pitt poprvé oficiálně vyvedl přítelkyni Ramón, chodí spolu dva roky

Americký herec Brad Pitt se na festivalu v Benátkách v neděli večer ukázal s přítelkyní Inés de Ramón, byla to jejich premiéra na červeném koberci. Dvojice spolu randí už přes dva roky.

Šedesátiletý herec v Benátkách propaguje svůj nový snímek Wolfs, kde si zahrál po boku svého přítele George Clooneyho. Film režiséra Jona Wattse se ve světové premiéře promítal v neděli večer, není v hlavní soutěži, píše server The Hollywood Reporter.

Čtyřiatřicetiletá Ramón pracuje jako návrhářka šperků, podle médií chodí s Pittem od roku 2022. V Benátkách svůj film o pěvkyni Marii Callas prezentovala také Pittova exmanželka Angelina Jolie, s níž má herec špatné vztahy. Pořadatelé festivalu si při plánování dali pozor, aby se Pitt a Jolie nepotkali, píše DPA.

Film Wolfs, akční komedie o dvou vlcích samotářích, půjde do světových kin 20. září, ale bude mít jen velmi omezenou distribuci. Už o týden později se totiž objeví v předplacené službě Apple TV+, která práva na snímek získala po velké bitvě několika konkurenčních nabídek, píše agentura AP.

Přehlídka v Benátkách má dnes na programu premiéru filmu Vedlejší pokoj (The Room Next Door) od španělského režiséra Pedra Almodóvara. Jeho první snímek v angličtině usiluje o hlavní cenu, Zlatého lva.

Zdroj: ČTK

Články, které by tě mohly zajímat