Právě vysíláme

Bratři zavraždili své vlastní rodiče. Seriál o slavném zločinu je na Netflixu

Bratři zavraždili své vlastní rodiče. Seriál o slavném zločinu je na Netflixu

Seriálový triumf Netflixu je na světě! Série Monstra: Příběh Lyea a Erika Menendezových má ukázat jednu z nejhorších vražd, které se kdy odehrála v luxusní americké čtvrti Beverly Hills.

Série Monstra pochází z rukou úspěšného producenta Rayna Murpyho. Ten přinesl Netflixu i megahit Dahmer, což byl příběh sériového vraha, který své oběti i pojídal. Nyní se na streamovací službu dostala druhá série, které opět pojednává o skutečném kriminálním zločinu. Jde o bratry Lyla a Erika Menendezovi, kteří na konci 80. let brutálně zavraždili své vlastní rodiče. Soud s bratry byl tehdy sledován celou Amerikou, protože chování odsouzených bylo opravdu velmi podivné. Bratři si po smrti rodičů začali hojně užívat jejich peněz. U soudu pak ovšem tvrdili, že matku s otcem zavraždili proto, že byli prakticky celý svůj život psychicky, fyzicky i sexuálně týrání.

Bratři byli odsouzeni na doživotí a nyní žijí v americké věznici. O jejich případu byl natočen seriál, který by měl na zločin nahlížet komplexně. Do rolí bratrů byli obsazeni zatím neznámí mladí herci. Role otce si ovšem zhostil slavný španělský herec Javier Bardem. Sklidí Menendesovi stejný úspěch jako Dahmer? To uvidíme. Na Netflixu je k vidění od 19. září.

Skuteční bratři

Články, které by tě mohly zajímat