Právě vysíláme

Emma Roberts se bude vdávat, pochlubila se zásnubním prstýnkem

18. července 2024 12:00
Emma Roberts se bude vdávat, pochlubila se zásnubním prstýnkem

Herečka a hvězda seriálu American horror Story je zasnoubená. S fanoušky se o radostnou zprávu podělila na svém instagramu. Za manžela si vezme Codyho Johna, s nímž už dva roky randí.

„Dávám to sem, než to moje máma všem řekne,“ připsala na Instagram Emma Roberts k fotografii s přítelem Codym Johnem, z níž je jasně patrný prstýnek na jejím levém prsteníčku. Herečka tak oznámila, že se po dvou letech vztahu bude vdávat.

Dvojice zveřejnila, že spolu randí, v srpnu roku 2022, kdy John sdílel na sociálních sítích fotografii, na níž líbá právě Roberts. „Sladká,“ připsal ke snímku. To herečka byla zdrženlivější, na svůj Instagram přidala fotku s přítelem až na Nový rok, tedy 1. ledna 2023.

„Nikdy jsem nemluvila o vztazích, ve kterých jsem byla, nebo které mám už za sebou. Je už tak dost těžké být sama sebou před někým jiným, natož před publikem,“ uvedla Roberts dříve v rozhovoru pro Cosmopolitan. Ačkoliv nikdy neprozradila, jak se s Codym setkali, podle E!News je seznámili společní přátelé.

Roberts odstartovala svou herečkou dráhu ve filmu Kokain, v němž se představili takové hvězdy jako Johnny Depp nebo Penelope Cruz. Proslavila se ale až díky seriálům American Horror Story a Scream Queens, v nichž dostala hlavní role. Zajímavostí je, že je neteří herečky Julie Roberts.

Články, které by tě mohly zajímat