Právě vysíláme

Gary Oldman opět ve světě Harryho Pottera? Herec si chce zahrát Albuse Brumbála

Gary Oldman opět ve světě Harryho Pottera? Herec si chce zahrát Albuse Brumbála

Sirius Black patří mezi nejoblíbenější postavy ve světě Harryho Pottera. Jeho představitel Gary Oldman však neměl ve filmovém zpracování tolik prostoru, jak by si sám představoval. Je tedy možnost, že by se herec objevil v novém seriálovém zpracování pro HBO?

Legendární herec ztvárnil Blacka opravdu parádně třetí díl série, který se točí převážně kolem něj, se řadí mezi nejoblíbenější díly. Přesto si sám herec i po mnoha letech myslí, že Sirius měl ve filmovém zpracování dostat více prostoru.

Herec nyní v jednom ze svých rozhovorů uvedl, že postavu Siriuse miluje. Dle něj ale tato postava nebyla ve filmech dostatečně zobrazena. „Objevil se a pak se prostě vypařil,“ řekl a zároveň reagoval na přípravy seriálu HBO, který má svět Harryho Pottera přinést v zcela nové, ovšem detailnější podobě. A jak herec sám přiznal, s návratem by rozhodně neměl problém. Klidně by si totiž rád zahrál Albuse Brumbála. Jak ovšem předpokládá, tvůrčí tým se zřejmě rozhodně pro úplně nové tváře.

Nové zpracování Harryho Pottera by mělo vzniknout za dva roky. Nyní už v Británii probíhají castingy na hlavní tři představitele. Oznámení seriálu bylo velkým překvapením a fanouškům slavné ságy se to zpočátku příliš nezamlouvalo. Pozdější zprávy ovšem ukázaly, že dočkáme mnoho sérií a svět Harryho Pottera bude představen mnohem důkladněji než ve filmech. Měli bychom se tedy dočkat mnoho věcí, co si fanoušci mohli přečíst pouze v knihách od J.K. Rowling.

Články, které by tě mohly zajímat