Právě vysíláme

Rozvod je na spadnutí. Ben Affleck a Jennifer Lopez mají připravené papíry od právníka

1. srpna 2024 12:42
Rozvod je na spadnutí. Ben Affleck a Jennifer Lopez mají připravené papíry od právníka

Zdá se, že manželství Bena Afflecka a Jennifer Lopez už nic nezachrání. Ačkoliv se o to dvojice pokoušela, nyní už má na stole rozvodové papíry, které zbývá pouze podepsat. Stihla už prodat společný dům, v den narozenin své zatím stále manželky si Affleck pořídil vlastní rezidenci.

Vypadalo to na příběh jako z pohádky. V roce 2021 se Ben Affleck a Jennifer Lopez dali po 17 letech odloučení, kdy si oba našli jiné partnery, znovu dohromady. Rok nato se konala velkolepá svatba poblíž města SavannahGeorgii. Jejich hosty byli mimo jiné George Clooney, Matt Damon nebo Renée Zellweger.

Manželství však páru nevydrželo ani dva roky. Spekulace o odloučení Afflecka a Lopez se objevily již před několika měsíci, pár se však pokoušel vztah ještě zachránit. I nadále se spolu ukazoval na veřejnosti, avšak pouze sporadicky.

Nyní už má být rozpad manželství definitivní. Jak zveřejnil na svém webu DailyMail, pár má mít momentálně v rukou rozvodové papíry. Stačí je pouze podepsat. „Čekají jen na správný čas,“ uvezl zdroj.

AffleckLopezem už stačili dát do prodeje vilu, kterou si pořídili teprve před rokem. Chtějí za ni 68 milionů dolarů, což je v přepočtu více než jeden a půl miliardy českých korun. Dům má celkem 12 ložnic a 24 koupelen. Zároveň v něm případný zájemce najde kadeřnický, masážní a nehtový salon, domácí kino, vinný sklípek, saunu nebo pánský whisky salónek.

V den 55. narozenin Lopez si pořídil Affleck rezidenci novou. Nachází se v luxusní čtvrti v Pacific Palisades a stála přes 20 milionů dolarů.

Články, které by tě mohly zajímat