Právě vysíláme

V případu smrti Matthewa Perryho zřejmě padnou obvinění, podezřelých je několik

28. června 2024 15:24
V případu smrti Matthewa Perryho zřejmě padnou obvinění, podezřelých je několik

Vypadá to, že smrt Matthewa Perryho se neobejde bez obvinění. Policie náhlý odchod herce stále prošetřuje, přičemž zjišťuje, kdo mu doručil ketamin, po jehož požití hvězda Přátel zemřela. Léčivo mu zřejmě dorazilo poštou.

Vyšetřování smrti Matthewa Perryho spěje do svého konce. Jak informoval magazín People, v případu zřejmě padne několik obvinění. V těle Perryho totiž našel soudní lékař ketamin, který se používá v medicíně jako anestetikum. A ačkoliv herec podstupoval infuzní terapii ketaminem, látka vydrží v těle jen tři až čtyři hodiny od užití. Poslední transfúzi přitom hvězda Přátel dostala týden a půl před svým skonem. Je tedy jisté, že Perrymu látku někdo musel doručit nelegální cestou.

Policie pracuje s verzí, že herci ketamin zaslal jeho dealer, a to prostřednictvím poštovní zásilky. V hledáčku má i několik dalších osob, zahraniční média zatím však neuvedla, o koho by mělo jít.

Magazín People požádal americké státní zastupitelství o vyjádření k aktuálním informacím, to však odmítlo situaci komentovat.

Perry zemřel 28. října loňského roku. Jeho asistentka ho nalezla v bezvědomí ve vířivce v jeho domě v Los Angeles. Přivolaní lékaři už mu nemohli pomoci. Příčinou úmrtí měl být infarkt, který herec dostal poté, co užil zmiňovaný ketamin.

Hercovi přátelé se po jeho skonu shodli na tom, že se Perrymu v poslední době dobře dařilo. I dle zprávy od lékařů měl být už zhruba devatenáct měsíců „čistý“. Dokonce chystal založit nadaci pro lidi s podobnými problémy.

Články, které by tě mohly zajímat