Právě vysíláme

Zakotví Johnny Depp v Česku? Randí s modelkou žijící v Praze

16. července 2024 12:58
Zakotví Johnny Depp v Česku? Randí s modelkou žijící v Praze

Zdá se, že bychom Johnnyho Deppa mohli v budoucnu vídat v ulicích Prahy častěji. Podle zahraničních médií totiž randí s devětadvacetiletou ruskou modelkou Yuliou Vlasovou, která žije právě v hlavním městě České republiky.

Johnny Depp už není sám. Podle magazínu People randí s Yulií Vlasovou, která je o více než polovinu mladší než hvězda Pirátů z Karibiku. Zdá se však, že má mezi sebou dvojice volný vztah. DeppVlasovou se nemají označovat za „přítele-přítelkyni“. „Prostě se jen sem tam vídají,“ uvedl zdroj.

Vlasova sdílela s Deppem několik fotografií na svém instagramu, které ale posléze smazala. The Daily Mail uvádí, že k jedné modelka napsala: „Neuvěřitelně talentovaný a inspirující člověk“.

Modelka žije již nějakou dobu v Praze, kde vlastní kadeřnictví a beauty salon. Poprvé se s hercem měla potkat v roce 2021 na filmovém festivalu v Karlových Varech, kterého se účastnil.

Poslední vážný vztah měl Depp s herečkou Amber Heard, která herce obvinila z domácího násilí. Místo klidného rozvodu tak šla celá věc k soudu a trvalo několik měsíců, než padl rozsudek, jenž Deppa zprostil obvinění.

Články, které by tě mohly zajímat