Právě vysíláme

Zemřela Shannen Doherty, hvězda Čarodějek podlehla rakovině

14. července 2024 15:22
Zemřela Shannen Doherty, hvězda Čarodějek podlehla rakovině

Ve věku třiapadesáti let zemřela herečka Shannen Doherty. Podlehla rakovině, s níž několik let bojovala. Potvrdila to její mluvčí. Televizní diváci si ji mohou pamatovat ze seriálů 90210 a Čarodějky. Bylo jí 53 let.

„S těžkým srdcem potvrzuji úmrtí Shannen Doherty. V sobotu 13. července prohrála svůj dlouholetý boj s rakovinou,“ potvrdila tisková mluvčí herečky Leslie Sloane. „Oddaná dcera, sestra, teta a kamarádka byla obklopena svými nejbližšími a milovaným psem Bowiem,“ dodala Sloane s tím, že rodina v tomto těžkém čase prosí o soukromí.

Doherty byla poprvé rakovina diagnostikována v roce 2015. O dva roky později u ní došlo k remisi. Před časem prozradila, že se jí rakovina rozšířila do mozku a kostí. Na to konto začala rozprodávat svůj majetek. „Jestli zemřu dříve než ona, bude to pro ni těžké. Už tak toho na ni bude hodně, proto jí chci život co nejvíce usnadnit. Nechci, aby jí zůstaly na krku čtyři sklady plné nábytku,“ uvedla herečka ve svém podcastu Let’s Be Clear.

V lednovém díle prozradila, že dokonce plánuje svůj pohřeb. Řekla, že je spousta lidí, které na něm nechce. „Nechci je tam, protože by na pohřeb nepřišli z těch správných důvodů. Nemyslím si, že mě tihle lidé mají ve skutečnosti rádi. Ukázali by se na něm jen proto, aby nevypadali špatně. Nechci na ně proto vyvíjet tlak,“ vysvětlila.

Články, které by tě mohly zajímat