Právě vysíláme

Na Majáles do Pardubic se chystají Ben Cristovao, Rybičky 48 i Tomáš Klus

13. května 2024 13:00
Na Majáles do Pardubic se chystají Ben Cristovao, Rybičky 48 i Tomáš Klus

Pardubický Majáles se blíží mílovými kroky! Už v pátek 17. května 2024 a v sobotu 18. května 2024 tam své show rozjedou Ben Cristovao, Rybičky 48 nebo třeba Tomáš Klus.

Již tradiční jarní akce, kde se sejde špička české hudební scény přiláká vždy v Pardubicích do areálu na Cihelně několik tisíce návštěvníků. Letos se představí například Mig 21, Ben Cristovao, Jelen, Tomáš Klus, Wohnout, UDG, Horkýže slíže, Hard Rico, Rybičky 48, Pavel Callta, Dukla Vozovna, Robin Zoot, No Name, Vypsaná fixa, Sergei Barracuda, Monkey Business, Ready Kirken, Janek Ledecký, Katarína Knechtová, Julian Záhorovský a mnoho dalších. Majáles se uskuteční na již tradičním místě na Cihelně vedle koupaliště, kde je dostatek místa pro návštěvníky, ale i pro stánky s občerstvením.

Mimo 2 hlavních pódií (Barth Stage a Enteria Stage), kde se vystřídají výše uvedené kapely a interpreti, bude v areálu i třetí – Trinity Club Stage s programem Ibiza Evolution, která bude zaměřená na taneční hudbu, o kterou se postarají DJs jako jsou Bocian, Michal Pesina, Enrico, Chris Sadler, Michael Burian, Džejár, Richard Reynolds, Matamar, Andrea Pomeje, Kanďa, Franta Babka, Shefa, Sabina, Victor Tellagio, Hrusha, Angry Beats, Tigi, NFIX & Candice nebo Mairee.

Pro návštěvníky jsou připravené také doprovodné aktivity. Mezi ně patří tradiční představení krále Majálesu, který bude vládnout univerzitě a městu po dobu studentských oslav. Další show na vás čeká ve spolupráci s partnery Majálesu, kterými jsou například Univerzita Pardubice. Součástí programu budou i atrakce pro děti. Akci předchází několik menších koncertů s názvem Warm Up Festival.

 

Články, které by tě mohly zajímat