Právě vysíláme

Další Disney hvězdička se hlásí o slovo. Sabrina Carpenter je objevem letošního léta

18. června 2024 11:44
Další Disney hvězdička se hlásí o slovo. Sabrina Carpenter je objevem letošního léta

Drobná blondýnka z Disney a možná nástupkyně Taylor Swift. To je Sabrina Carpenter, která v poslední době vydává jeden hit za druhým.

Před několika měsíci zabodovala Sabrina hitem Espresso. Nyní válcuje hitparády písní Please Please Please. Kdo je půvabná pětadvacetiletá blondýnka, která dřív byla známá jen pro dětské publikum?

Sabrina začala svou hereckou kariéru jako dětská herečka a získala popularitu díky roli Mayi Hart v seriálu Disney Channel Girl Meets World. Ačkoliv před několika lety byla známá coby Disney hvězdička, nyní už je Sabrina dávno dospělá a tak jako spousta dětských herců, i ona se snaží vymanit ze stínu „Disney holky“. Na rozdíl od mnoha dalších jde však správnou cestou a nesnaží se pozornost získat drogovými eskapádami. Ze světa Disney se však chce vymanit tím, že její písně obsahují erotické narážky a Sabrina i ráda nosí krátké šatičky a vyzývavé outfity. Chová se zkrátka tak, jak by coby Disney herečka rozhodně nemohla.

Sabrina je velmi nadanou zpěvačkou i textařkou. Jako předskokanku si ji na své světové turné vybrala Taylor Swift a drobné krásce se tak podařilo proslavit po celém světě. Rok 2024 je ovšem pro zpěvačku přelomový, protože se jí podařilo vydat dva velké hity – píseň Espresso a Please Please Please. K druhému zmiňovanému singlu natočila i videoklip, kam do hlavní role obsadila svého nového přítele, herce Barryho Keoghana. I on se ostatně řadí mezi velké herecké objevy posledních let a má před sebou pořádně našláplou kariéru.

Články, které by tě mohly zajímat