Právě vysíláme

Divné návyky celebrit: Kdo sbírá vlasy a kdo používá na pleť ovčí placentu?

15. srpna 2024 15:14
Divné návyky celebrit: Kdo sbírá vlasy a kdo používá na pleť ovčí placentu?

Máte podivné zvyky nebo úchylky? Nebojte, nejste sami! Některé slavné hvězdy mají velmi podivné zvyklosti, na d kterými zůstává rozum stát.

Každý jsme jiný a máme jiné návyky i chování. Občas také děláme věci, které jiní lidí nechápou. Pokud vás někdy napadla otázka, že jste asi blázen nebo trpíte OCD, nebojte se, i celebritám jsou často připisovány různé podivné zvyky a úchylky, které se liší od běžných standardů. Některé z nich mohou být vtipné, jiné až bizarní. Zde je několik příkladů:

Angelina Jolie – Oblíbená herečka Jolie je známá svou zálibou v exotických pokrmech, zejména hmyzu. Jednou prozradila, že její děti milují jíst cvrčky a že jim sama vařila pokrmy, které hmyz obsahovaly.

Megan Fox – Megan Fox má fóbii z bakterií a často přiznává, že se bojí používat veřejné toalety nebo příbory, protože má strach z přenosu chorob.

Katy Perry – Katy Perry má údajně obrovskou sbírku vlasů jiných celebrit. Mezi jejími úlovky jsou například vlasy od Taylor Swift a Miley Cyrus, které uchovává jako suvenýry.

Tom Cruise – Tom Cruise je známý svou oddaností scientologii, ale také svou zálibou ve velmi zvláštní terapii – terapii plazmou, při které si nechává aplikovat injekce vlastních upravených krve, aby si udržel mladistvý vzhled. Funguje to? Nemyslíme si! Tom spíš vypadá, že často podstupuje lifting obličeje.

Johnny Depp – Hollywoodský herec má prý fascinaci s velmi neobvyklými sbírkami. Sbírá panenky Barbie, lebky zvířat a má také rozsáhlou sbírku brouků. Co myslíte, loví právě na ně holky?

Mariah Carey – Mariah Carey je známá svou láskou k nadměrnému luxusu a zlatým doplňkům. Údajně si nechává instalovat zlaté mikrovlnné trouby a sprchy v hotelových pokojích. Je to zkrátka diva!

Scarlett Johansson – Scarlett Johansson přiznala, že ráda čistí koupelny. Pro mnohé je to překvapivé, ale herečka uvádí, že čištění je pro ni terapeutické a uklidňující. Je to takový pan Monk v sukni.

Simon Cowell – Simon Cowell je posedlý svým vzhledem a každodenně se podrobuje podivnému rituálu, kdy nechává na svůj obličej aplikovat zábaly z ovčí placenty, které mají údajně zlepšit jeho pleť.

Nicholas Cage – Nicholas Cage je známý svou láskou k neobvyklým domácím mazlíčkům. Měl například chobotnici, krokodýla a dokonce i dva albínské kobry.

Články, které by tě mohly zajímat