Právě vysíláme

Kdysi milovaná Blake Lively je nyní nenáviděnější ženou Hollywoodu. Proč?

20. srpna 2024 14:05
Kdysi milovaná Blake Lively je nyní nenáviděnější ženou Hollywoodu. Proč?

Dlouhá léta byla považována za americké zlatíčko. Nyní ovšem její popularita razantně upadá. Proč je herečka Blake Lively nyní nejvíce kritizovanou ženou Hollywoodu?

Je krásná, blonďatá a jejím manželem je Ryan Reynolds. Blake Lively byla miláčkem fanoušků po mnoho let. Nyní je ovšem její mediální obraz velmi špatný a herečka je i fanoušky označována za velmi arogantní hvězdičku s nepříjemným chováním. Zdá se, že za vše může premiéra filmu It Ends With Us. Romantický snímek sice boduje v divácké návštěvnosti, ovšem mediální obraz Blake Lively silně narušil.

Ačkoliv je It Ends With Us romantickým snímkem, přináší na plátno problematiku domácího násilí. Při premiéře filmu a následných rozhovorech ovšem tuto skutečnost Blake zcela vypustila a film promovala jako romantickou komedii. Zatímco její kolegové mluvili o této složité problematice, Lively pronášela věty typu: Oblečte si květiny a vezměte na film svojí kámošku.

Během premiéry navíc až příliš promovala svou řadu produktů na vlasy a víc než o filmu mluvila jen o sobě a o svém manželovi.

Právě to se fanouškům nelíbí a kdysi oblíbená herečka se rychle stala nenáviděnou. Na internetu se navíc začaly objevovat její starší rozhovory, ve kterých je Blake velmi arogantní a neuctivá k novinářům.

Jedné z reportérek například pochválila arogantním tónem těhotenské bříško, novinářka ve skutečnosti ovšem těhotná nebyla.

Reportérka nyní zveřejnila celý rozhovor na YouTube. Video zachycuje Lively s její kolegyní. Obě ženy se vůči novinářce nechovají vůbec hezky, téměř po celou dobu ji ignorují a celý rozhovor působí velmi trapným dojmem.

Během pár dní od zveřejnění si ovšem ke smůle Blake získal milionové zhlédnutí.

Fanoušci nyní pochybují nad tím, že je Blake onou milou bytostí, za kterou ji dlouho považovali. Herečka je nyní spojována s rolí Sereny van der Woodsen ze seriálu „Gossip Girl“. Tato postava byla v seriálu často vykreslována jako povrchní, bohatá a problematická, což nyní vede k tomu, že si někteří lidé tyto vlastnosti spojují i s herečkou samotnou.

Na sociálních sítích si navíc lidé připomínají i její dávné přešlapy, jako bylo například zesměšňování britské princezny Kate ještě předtím než byla zveřejnila zpráva o jejím boji s rakovinou. Blake i její manžel byli navíc kritizování i za to, že uspořádali svatbu na plantáži v Jižní Karolíně, která byla místem historického otroctví.

Po vlně kritiky se za tento krok veřejně omluvili.

Články, které by tě mohly zajímat