Právě vysíláme

Pokus o návrat nevyšel. Co dnes dělají zpěvačky z dua t.A.T.u?

28. května 2024 14:24
Pokus o návrat nevyšel. Co dnes dělají zpěvačky z dua t.A.T.u?

Duo t.A.T.u., složené z Leny Katiny a Yulie Volkove, bylo velmi populární na začátku 21. století, zejména díky hitům jako All the Things She Said a Not Gonna Get Us.

Dvojice zpěvaček zaujala pozornost i díky tomu, že se veřejně hlásila k homosexuální orientaci, což nebylo v té doby příliš časté. Zpěvačky se hlásily jako lesbičky a fanoušci tomu po dlouhá léta opravdu věřili. Až po skončení kariéry ovšem dvojice prozradila, že šlo pouze o marketingový tah a obě jsou heterosexuální orientace. Dnes již mají obě své partnery a dokonce i děti.

V roce 2022 se dvojice pokusila o velký návrat. Comeback se však příliš nepovedl. Zpěvačky vystoupily s krátkým koncertem na stadionu v běloruském Minsku. Lístky se však moc neprodávaly a obsazené bylo jen místo těsně před pódiem. K dalšími pokusu o návrat t.A.T.u. následně nedošlo.

Po rozpadu dua v roce 2011 se obě zpěvačky věnovaly svým sólovým kariérám a různým jiným projektům. Zde je aktuální přehled jejich aktivit. Lena Katina vydala několik alb a singlů, které zahrnují různé žánry od popu po rock. Dodnes Lena pokračuje ve své hudební činnosti, vydává novou hudbu a koncertuje. Také je aktivní na sociálních sítích, kde sdílí své projekty a osobní život se svými fanoušky.

I Yulia Volkova se věnovala sólové kariéře, i když s menší intenzitou. Vydala několik singlů a účastnila se různých hudebních a televizních projektů. Zpěvačka má za sebou několik zdravotních problémů, včetně boje s rakovinou štítné žlázy, kterou ale naštěstí překonala. Stále se ráda objevuje na různých společenských akcích a v médiích, a i nadále udržuje kontakt se svými fanoušky prostřednictvím sociálních sítí. Yulia Volkova se i několikrát vyjádřila k otázkám ohledně svých plastických úprav. Přiznala, že podstoupila několik operací, a vysvětlila, že to bylo z osobních důvodů a touhy cítit se lépe ve své kůži.

t.A.T.u. v roce 2023

Články, které by tě mohly zajímat