Právě vysíláme

Anna Julie Slováčková vítá Léto. Videoklip je plný úsměvů a radosti ze života

22. června 2024 8:10
Anna Julie Slováčková vítá Léto. Videoklip je plný úsměvů a radosti ze života

Slunce, úsměv, radost ze života… Nová písnička Anny Julie Slováčkové Léto je prosycená pohodou a dalšími atributy spojenými s oblíbeným ročním obdobím. První singl Anny Julie po vydání alba Osudová provází vizuálně unikátní, minimalistický klip.

„Po desce Osudová, kterou jsme s kapelou vydali v říjnu loňského roku, jsem nechtěla nějakou dobu žádnou novou skladbu vydávat. Ale nečekaně se zadařilo a s producentem Igorem Ochepovskym jsme Léto dali dohromady za jediné odpoledne,” podotýká Anna Julie.

Videoklip k singlu Léto je prvním klipem v dosavadní hudební kariéře Anny Julie kompletně natočeným v ateliéru – konkrétně v pražské Hale 11. Režíroval jej Martin Šesták, stejně je mnoho předchozích zpěvaččiných klipů, produkce se tradičně ujal Igor Ochepovsky. „Klip jsme tentokrát postavili na vizuální stránce, nikoliv na příběhu. Chtěli jsme, aby byl stejně minimalistický jako samotný song Léto. Styling Dominika Navrátila mě a Káju, moji parťačku z kapely, definoval jako velvyslankyně Slunce. Mě jakožto bohyni a ji jako mou pravou ruku – 2 ženské síly, které drží při sobě. Nejen klip, ale také píseň Léto se velmi liší od mé dosavadní tvorby. Text je docela dvojsmyslný, můžete si v něm najít cokoliv, ale když jsme ho psali společně s Danielem Holým, tak jsme chtěli, aby to bylo, jako když zpívám klukovi a zároveň zpívám i létu. Léto mi dává sílu, lásku, svobodu… a stejně tak to může být i ten muž, partner,“ dodává Anna Julie.

Live verze nového letního songu dozajista zazní na koncertech, které Annu Julii Slováčkovou a její kapelu o prázdninách čekají:

  • sobota 13. července 2024 – Chvalovice
  • sobota 20. července 2024 – Stráž pod Ralskem
  • čtvrtek 1. srpna 2024 – Uničov
  • sobota 3. srpna 2024 – Vranov a Holany
  • sobota 24. srpna 2024 – Seč

A v přípravách je už také vánoční koncert s mnoha hosty, který se bude konat v neděli 8. prosince v Praze.

Články, které by tě mohly zajímat