Právě vysíláme

Annabelle zpívá o ženské kráse, sebevědomí a radosti ze života. Klip natáčela v Los Angeles

2. června 2024 8:10
Annabelle zpívá o ženské kráse, sebevědomí a radosti ze života. Klip natáčela v Los Angeles

Annabelle vítá jaro singlem Flowers On My Eyes. Track napsala zpěvačka v Praze s francouzským producentským duem Her Demons, které má na svém kontě spolupráci třeba i s Davidem Guettou. Vznikl tak podle jejích slov „ultimátní jarní girlie song“ o ženské kráse, sebevědomí a radosti ze života.

Radostný song Annabelle paradoxně napsala během těžkého životního období přesně před rokem v reakci na slova jejího kamaráda. „Povídal, že věří, že tím, co si zpíváme, si manifestujeme vlastní život. A mně došlo, že ve spoustě mých songů je nějaký smutek, hněv, nebo frustrace, a že se to sama sebe nutím pořád opakovat na koncertech,“ tvrdí zpěvačka.

„Je to song o tom, že se cítíme krásný, že jsme hlavní postavy našich vlastních životů,“ vysvětluje Annabelle. Videoklip zářící energií vznikl pod taktovkou Jona Correala v americkém Los Angeles, který točil pro hvězdy jako Kanye West nebo J. Cole. „Stříhal můj milovaný Aleš Valtr a barvení se ujal David Koubík z postprodukčního studia UPP, které se o to celé postaralo,“ vzpomíná Annabelle.

Manifestaci a sebevědomí zpěvačka oslavuje písní Flowers On My Eyes, kterou si vydává ke svým narozeninám. „Tohle jaro i léto se chci cítit jako holka z tady toho singlu!“ uzavírá Annabelle a zve fanoušky k poslechu.

Články, které by tě mohly zajímat