Právě vysíláme

Autor hitu Let Me Down Slowly se vrací do Prahy, Alec Benjamin zahraje v prostorách Archa+

9. září 2024 17:00
Autor hitu Let Me Down Slowly se vrací do Prahy, Alec Benjamin zahraje v prostorách Archa+

Alec Benjamin se vrací do Prahy. Autor hitu Let Me Down Slowly zahraje už ve čtvrtek 27. března 2025 v prostorách Archa+. Vstupenky jdou do předprodeje v pátek 13. září 2024.

Skladby Let Me Down Slowly nebo Devil Doesn’t Bargain obletěly svět. Stovky miliony streamů mluví za vše, přesto Alec Benjamin zůstává svůj a ve skladbách se nebojí odhalovat svou zranitelnou stránku, jak ostatně ukazuje i na letošním singlu I Sent My Therapist To Therapy, ta pravdivě reflektuje zpěvákovu cestu životem.

Po 2 nezapomenutelných pražských koncertech se americký popový písničkář budoucích generací, jak ho označil magazín Time, vrací do Prahy. V prostorách Archa+ vystoupí ve čtvrtek 27. března 2025. Vstupenky (795 korun) budou v prodeji od pátku 13. září 2024 na stránkách fource.cz a v sítích GoOut a TicketMaster. Členové Fource Friends bude mít přístup k předprodeji o 2 dny dříve, stačí se registrovat na webu fource.cz.

První skladby zpěváka Aleca Benjamina zaznamenaly na internetu takový úspěch, že hned v 18letech dostal smlouvu od velkého vydavatelství. Přesto, že ho z labelu po krátké době vyhodili, nevzdal se, sbalil kytaru a na vlastní pěst vystupoval na parkovištích před halami, kde zrovna hráli jeho idolové jako Shawn Mendes nebo Troye Sivan. Poté, co jeho song I Built A Friend zazněl v talentové soutěži America’s Got Talent, nabrala jeho dráha nový směr.

„Vypravěč, který dokáže každodenní srdceboly přeměnit v chytlavé popové písně,“ popsal zpěvákův talent magazín Paper. A zatímco se mu jedny dveře zavřely, brzy dostal nabídku od Atlantic Records, pod kterými vydal zatím největší hit Let Me Down Slowly (2018). Ten má jen na Spotify dávno přes miliardu přehrání. Alec rozhodně nezůstal autorem jednoho hitu. Svým nejnovějším singlem Found You First láka na novou éru.

Články, které by tě mohly zajímat