Právě vysíláme

Ben Cristovao nemůže sedět ani ležet. Ukázal zranění po nehodě na motorce

15. srpna 2024 13:04
Ben Cristovao nemůže sedět ani ležet. Ukázal zranění po nehodě na motorce

Ben Cristovao minulý týden boural na motorce. Kvůli následkům nehody musel dokonce zrušit svou účast na festivalu, na němž ho zastoupil kolega Adam Mišík. Ačkoliv původně vůbec nechtěl, o incidentu se rozhodl promluvit. A rovnou fanouškům ukázal fotky svých zranění.

Zpěvák Ben Cristovao je velkým motocyklovým milovníkem. Minulý týden však jízdu na stroji nezvládl a havaroval. Ačkoliv zranění nebyla vážná, musel zrušit jedno ze svých vystoupeních, na kterém ho nahradil Adam Mišík. „Díky, že jsi za mě na poslední chvíli zaskočil,“ projevil svou vděčnost Cristovao na instagramu.

A rovnou informoval fanoušky o tom, co se vlastně stalo. „Nikomu jsem neublížil,“ upozornil hned v úvodu někdejší účastník SuperStar. K nehodě došlo v tunelu. „Chtěl bych poděkovat lidem, kteří zastavili provoz před mou nehodou, pohotové a profesionální záchranné službě i všem na urgentním příjmu.“

Nehoda sice nebyla vážná, šrámy si z ní však Cristovao odnesl. „Momentálně stále nemůžu bezbolestně sedět ani ležet na zádech,“ přiznal muzikant, který však žádné další koncerty rušit nehodlá. O víkendu hraje v Karlových Varech a hodlá se tam dopravit, i kdyby měl v dodávce automobilu ležet na matraci.

Příznivcům ukázal zároveň zranění, která si z nehody odnesl. A kromě nich také rozbitý mobil a motocykl ležící na zemi.

Předejděte zraněním a kromě helmy si při jízdě na motocyklu oblečte kombinézu. Evropa 2 je součástí projektu Bezpečně na cestě multimediální skupiny Active Radio, který je zaměřen primárně na snížení počtu nehod s přímým následkem smrti a zároveň snížení počtu celkových zranění v rámci nehodovosti. Realizace projektu je financována z prostředků Fondu zábrany škod, a to podle pravidel uveřejněných na  stránkách www.fondzabranyskod.cz.

Články, které by tě mohly zajímat