Právě vysíláme

Britney Spears obnovila kontakt se svými syny, snaží se napravit vzájemné vztahy

27. června 2024 15:13
Britney Spears obnovila kontakt se svými syny, snaží se napravit vzájemné vztahy

Zpěvačka Britney Spears se snaží opět sblížit se svými syny, kteří s ní odmítali v posledních měsících komunikovat. V kontaktu mají být již několik týdnů. Sean a Jayden se s matkou nechtěli střetávat kvůli její prezentaci na sociálních sítích.

Britney Spears chce napravit vztah se svými syny, 18letým Seanem a 17letým Jaydenem. Rozhodla se tak poté, co se nezúčastnili její svatby se Samem Asgharim a poté, co se nechali slyšet, že se jim nelíbí, jak Spears vystupuje na veřejnosti. Mysleli tím mimo jiné videa s lascivními tanečky, které interpretka sdílela na svém instagramu.

Po hovoru, který měla Spears se svými syny na Den matek, chtějí obě strany napravit vzájemné vztahy. „Jde o proces, který bude nějakou dobu trvat,“ uvedl právní zástupce otce chlapců Kevina Federlinea Mark Vincent Kaplan pro Page Six. „Telefonát je dobrým znamením a krok správným směrem. Ale určitě nestačí,“ dodal.

Právník zároveň odmítl, že by Spears letěla za svými syny na Havaj, jak se spekulovalo. Chlapci tam momentálně žijí se svým otcem, 2 nevlastními sourozenci a snoubenkou Federlina, která tam minulý rok obdržela pracovní nabídku od tamní univerzity.

Jak interpretka již v minulosti uvedla, na hudební scénu se vrátit neplánuje. Vydala sice několik nových singlů ve spolupráci s dalšími umělci, na samostatné album či turné však její příznivci mohou zřejmě úplně zapomenout. „Když píšu, píšu pro zábavu nebo pro ostatní! Nikdo o tom ani neví a já si to strašně užívám,“ přiznala v minulosti Spears.

Články, které by tě mohly zajímat