Právě vysíláme

Cardi B oznámila třetí těhotenství i rozvod. Manžel ji měl podvádět

3. srpna 2024 8:10
Cardi B oznámila třetí těhotenství i rozvod. Manžel ji měl podvádět

Raperka Cardi B je potřetí těhotná. S fanoušky se o radostnou zprávu podělila na instagramu, na němž zároveň sdílela fotografie, z nichž je patrné rostoucí bříško. Nejšťastnější chvíle svého života ale interpretka neprožívá. Před několika dny totiž podala žádost o rozvod. Manžel Offset jí měl být nevěrný.

Cardi B se potřetí stane maminkou a měla by momentálně prožívat nejšťastnější chvíle svého života. Ovšem není tomu tak. Před několika dny podala žádost o rozvod. V ní stojí, že se od manžela Offseta rozhodla odejít proto, že jí byl nevěrný. Zároveň chce děti do výhradní péče. Vztah dvojice je po celou dobu trvání jako na houpačce. Poprvé o rozvod Cardi B požádala před 6 lety.

Těhotenství raperka a bývalá striptérka oznámila na instagramu. „S každým koncem přichází nový začátek,“ napsala s odkazem na rozvod s Offsetem. „Jsem vděčná, že jsem tohle období mohla sdílet s Tebou. Přineslo jsi mi do mého života více lásky a dalo mi sílu. Připomnělo jsi mi, jak silná jsem. A připomnělo jsi, že bych si nikdy neměla vybírat mezi životem, láskou a mou vášní. Moc tě miluju a nemůžu se dočkat, až uvidíš, co jsi mi pomohlo dosáhnout, a k čemu jsi mě přinutilo,“ uvedla Cardi B v příspěvku.

Dodala zároveň: „Je mnohem snazší přijmout životní zvraty a zkoušky. Ty, Tvůj bratr a tvoje sestra jste mi ukázali, proč stojí za to, jít si za svým!“

Cardi B má s Offsetem ještě 2 děti, 5letou Kulture a 2letého Wavea, které zahrnuje dárky za miliony. Offset má pak z předchozích vztahů ještě další 3 potomky.

Články, které by tě mohly zajímat