Právě vysíláme

Cardi B se stala potřetí maminkou, na světě přivítala holčičku

14. září 2024 10:10
Cardi B se stala potřetí maminkou, na světě přivítala holčičku

Cardi B je trojnásobnou maminkou. Na svět přivítala v sobotu 7. září 2024 svou druhou dceru, jejíž jméno si zatím nechává pro sebe. Otcem dítěte je rapper Offset, s nímž se rozvádí. Oznámila to v srpnu stejný den, kdy informovala o svém těhotenstvím.

Muzikantka Cardi B letos v srpnu oznámila nejen třetí těhotenství, ale také rozvod s partnerem Offsetem, který jí byl nevěrný. Nyní, o měsíc později, se raduje z narození dcery. Na světě ji přivítala v sobotu 7. září 2024. Oznámila to na sociálních sítích. „Nejkrásnější věc,“ napsala k sérii fotografií.

Se sestřičkou se do nemocnice přijeli seznámit nejen její starší sourozenci – 3letý Wave a 6letá Kulture, ale také tatínek Offset. „Myslím, že je hladová, přisává se k mé bradavce,“ zavtipkoval.

Dvojice se dočkala řady gratulací, mimo jiné od Megan Thee Stallion, Maiye The Don, Yung Miami, Someye Reece nebo Halsey. „Nááádhera. Krásný moment a krásná máma,“ napsala.

Jméno nejnovějšího člena své rodiny si pár nechává zatím pro sebe. Jistě ho však brzy svým příznivcům prozradí. Nepatří mezi ty, kdo mi si soukromí maximálně střežili.

Články, které by tě mohly zajímat