Právě vysíláme

Chtějí nám něco naznačit? Megan Fox je v klipu přítele Machine Gun Kellyho těhotná

30. července 2024 11:41
Chtějí nám něco naznačit? Megan Fox je v klipu přítele Machine Gun Kellyho těhotná

Megan Fox se v novém videoklipu Machine Gun Kellyho objevila těhotná a spekulace na sebe nenechaly dlouho čekat. „Budou mít miminko?“ napadlo ihned jejich fanoušky. A ačkoliv se dvojice k domněnkám zatím nevyjádřila, žena, jejíž dcera si v hudebním snímku zahrála, je smetla ze stolu. „Bříško měla jen kvůli klipu,“ řekla.

Megan Fox a Machine Gun Kelly spolu střídavě randí a rozcházejí se už 4 roky. Jejich vztah by se dal označit za toxický a možná trochu zvrácený, vždyť sami v minulosti promluvili o rituálech, které provozují. Mimo jiné sem patří i vzájemné pití krve toho druhého. V dubnu letošního roku se zdálo, že je jejich lásce definitivní konec. Zrušili zásnuby a rozešli se. Nyní je ale zase všechno jinak.

Megan Fox svolila a zahrála si v novém videoklipu Machine Gun Kellyho. Objevuje se v něm s těhotenským bříškem. Jenže její milý v něm musí do vězení. Aby zaopatřil rodinu, rozhodl se přepadnout banku, jenže jeho plán ztroskotal a dostal se do rukou policie. Fox v hudebním snímku porodí v době, kdy je Kelly za mřížemi. S dcerou ho pravidelně navštěvuje.

Jen pár minut po zveřejnění videa rozjeli fanoušci spekulace, zda Fox není těhotná. A ačkoliv se s Kellym k ničemu herečka zatím nevyjádřila, žena, jejíž dcera si v klipu zahrála, tyto domněnky smetla ze stolu. „Těhotná není, bříško měla jen kvůli klipu,“ uvedla Anna Danielle Cejka. Její slova měl pro E!News potvrdil i blízký přítel páru.

FoxKellym v minulosti už miminko čekali, herečka však potratila. Prozradila to v knize Pretty Boys Are Poisonous, kterou vydala minulý rok na podzim. Hned 2 básně, které napsala, pojednávají právě o ztrátě dítěte.

 

Články, které by tě mohly zajímat