Právě vysíláme

Dave Grohl byl nevěrný manželce, s milenkou přivítal na světě dceru

11. září 2024 14:39
Dave Grohl byl nevěrný manželce, s milenkou přivítal na světě dceru

Dave Grohl se stal počtvrté otcem. Oznámil to na svých sociálních sítích. Šokoval však tím, že matkou jeho nejmladšího dítěte není manželka Jordyn, ale veřejnosti neznámá žena, s níž měl dlouholetou partnerku podvést. Jak poznamenal, hodlá udělat vše proto, aby mu jeho rodina opět začala věřit.

Frontman Foo Fighters a někdejší člen Nirvany Dave Grohl podvedl svou dlouholetou partnerku Jennifer, s níž má 3 děti. Přiznal to na sociálních sítích, kde uveřejnil zprávu o tom, že se mu před několika dny narodila nemanželská dcera. „Chci jím být milujícím a podporujícím otcem,“ uvedl v prohlášení.

Dodal však, že bez ohledu na to, co se stalo, i nadále miluje svoji manželku a jejich společné děti. „Dělám všechno proto, abych si znovu získal jejich důvěru, a aby mi odpustili,“ přiznal, že jejich vztahy zřejmě nyní nebudou nejlepší.

„Děkuji za vaši ohleduplnost, vzhledem k tomu, že jsou do toho zapletené děti,“ uzavřel krátkou zprávu Grohl, který má mimo jiné také slovenské kořeny.

S herečkou Jordyn Blum tvoří muzikant pár přes dvacet let, vzali se 2. srpna 2003. Spolu mají 3 dcery, 18letou Violet, 15letou Harper a 10letou Ophelii. Před Jordyn byl Dave Grohl ženatý s fotografkou Jennifer Youngblood, po 3 letech se však jejich manželství rozpadlo.

 

Články, které by tě mohly zajímat