Právě vysíláme

Eminem bude dědeček. V novém klipu věnovaném dceři neudržel slzy dojetí

předevčírem 11:46
Eminem bude dědeček. V novém klipu věnovaném dceři neudržel slzy dojetí

Nic dojemnějšího už od Eminema asi neuslyšíme! Legendární rapper věnoval jeden ze singlů své dceři. Ve velmi emotivním videoklipu pak odtajnil velkou novinku.

Ačkoliv na to vůbec nevypadá, ikoně světového rapu Eminemovi už je 51 let. Už dávno navíc kolem sebe neplive oheň, ale je otec, kterému velmi záleží na jeho dětech. Vlastním jménem Marshall má dceru Hailie, která je dávno dospělá. Před létem dokonce proběhla její vlastní svatba a táta Eminem jí vedl k oltáři.

Rapper věnoval dceři Hailie singl Temporary, který je velmi dojemný. Nejenže ukazuje soukromá rodinná videa, ale navíc zobrazuje slavného Eminema v podobě, jakou fanoušci ještě neviděli. Záběry totiž ukazují hrdého otce, který ve svatební den své dcery neudrží slzy. V klipu se pak navíc dozvíme velmi krásnou novinu o tom, že Eminem bude dědeček! Dcera Hailie mu totiž podává triko s nápisem Děda a ukazuje fotografii z ultrazvuku.

Pokud vás klip neskutečně dojal, ale zároveň vám došlo i to, že jste už asi vážně staří, nemusíte se bát. Stejné pocit přepadly i nás! 🙂

Články, které by tě mohly zajímat