Právě vysíláme

Emotivní video: Taylor Swift rozplakala svého přítele, k výročí mu zazpívala

8. července 2024 15:18
Emotivní video: Taylor Swift rozplakala svého přítele, k výročí mu zazpívala

Taylor Swift a Travis Kelce spolu už rok randí. Protože má sportovec momentálně volno, doprovází zpěvačku na jejím turné. Byl také na koncertu v Amsterdamu, kde mu Swift věnovala mash-up svých starších songů. A změnou textu jednoho z nich ho rozplakala.

Zdá se, že vztah Taylor Swift a Travise Kelce je zalitý sluncem. Když je dvojice pohromadě, nemůže od sebe odtrhnout oči, a jedno romantické gesto střídá druhé. O další v řadě se nyní postarala zpěvačka během svého koncertu v Amsterdamu, který se konal v sobotu 6. července 2024. Svému milému věnovala mash-up písniček, které na koncertech příliš nezpívá.

Mash-up zahrnoval konkrétně Mary’s Song, který Swift nehrála naživo od svých 16 let, a písně So High School a Everything Has Changed. A právě v poslední jmenované muzikantka změnila část textu. „Bude mi 87, Tobě bude 89, a já se na Tebe budu stále dívat jako na hvězdy zářící na nebi,“ zazpívala.

A Travis Kelce sledující koncert na jedné z tribun neudržel slzy. Fanoušci ho natočili, jak si několikrát utíral obličej od slz. Zpěvačka v textu odkázala na číslo jeho dresu i na rok, v němž se oba narodili.

Když Swift vystupovala v Londýně, neváhal se Kelce dokonce objevit na pódiu a během toho, co zpívala song I Can Do It With A Broken Heart, ji přenesl z jedné strany pódia na druhou. Jak v podcastu svého bratra Kelce následně přiznal, byl to jeho nápad. Když se o něm zmínil své přítelkyni, myslela si nejdříve, že vtipkuje. „Strašně rád to udělám, děláš si ze mě srandu? Tu show už jsem viděl tolikrát,“ odpověděl jí prý. Podle svých slov má vždy, když Swift jeden z tanečníků nese, strach, že ji upustí na zem.

Články, které by tě mohly zajímat