Právě vysíláme

Fanoušci jsou v šoku. Liam Payne (†31) sdílel hodinu před smrtí příspěvky na sociálních sítích

včera 11:19
Fanoušci jsou v šoku. Liam Payne (†31) sdílel hodinu před smrtí příspěvky na sociálních sítích

Smrt Liama Paynea dokazuje, jak je život křehká a všechno se může změnit během jedné vteřiny. Slavný zpěvák tragicky zemřel ve středu po pádu z hotelového balkónu. Ještě ten den ovšem sdílel pohodové chvilky s přítelkyní.

Bývalý člen slavné skupiny One Direction zemřel v pouhých 31 letech po pádu z hotelového balkónu v Argentině. Tam vyrazil se svou přítelkyní Kate Cassidy, aby navštívil koncert svého kamaráda a kolegu ze skupiny Nialla Horana.

Výlet se mu bohužel stal osudným, protože ve středu 16. října 2024 spadl okolo 17:00 hodiny z balkonu hotelového pokoje ve 3. patře hotelu v Buenos Aires. Jak uvádějí americká média, policie ten den obdržela zprávy o „agresivním opilém muži“, který v lobby hotelu vyváděl scény, a proto byl poslán na pokoj. Zatím není potvrzeno, zda se jednalo o zpěváka. Pitva teprve proběhne a až ta ukáže, zda byl Liam před smrtí pod vlivem návykových látek.

Zpěvák byl velmi aktivní na sociálních sítích a své fanoušky informoval i o výletu do Argentiny. Prakticky každý den vydal video, kde mluvil o tom, co plánuje s přítelkyní dělat. Několikrát se i před hotelem setkal s fanoušky. Poslední příspěvky navíc sdílel pouhou hodinou před smrtí.

Liam Payne byl otcem 7letého syna, kterého měl s bývalou přítelkyní, zpěvačkou Cheryl Cole. Chlapeček se jmenuje Bear.

zdroj foto: Profimedia

Články, které by tě mohly zajímat